Мъж уби три жени и рани други три в Тирана

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
74

След часове преследване извършителят е заловен

Снимка: iStock

Албанец беше арестуван, след като уби три жени и рани други три в рамките на по-малко от час в сряда следобед в Тирана, съобщи албанската телевизия „Топ Ченъл“. След часове преследване авторът на тройното убийство в албанската столица Рамазан Хутра е заловен от полицията и арестуван.

Първоначално Хутра се опитал да вземе пари от жена в Тирана, като я наръгал с нож в ръката, а след това се отправил към дома на бившата си съпруга и близките ѝ, където стрелял с автомат по нея и жените от семейството ѝ.

При стрелбата загиват сестрата на бившата съпруга на Хутра и жената на брат ѝ, а бившата му съпруга и нейната майка са ранени и сега за тях се полагат медицински грижи.

По-късно Хутра напуска мястото с автомобила си, за да извърши още едно престъпление, пише медията. Според свидетели от черен автомобил, позициониран до жилището на 31-годишната Етлева Курти, са произведени три изстрела срещу жената, която в това време се намирала в двора на сградата. Тя е убита на място.

Според албанската полиция Рамазан Хутра е евентуалният извършител на убийството на 31-годишната жена заради предишен конфликт между него и брата на жертвата в затвора.

Хутра и преди години е бил арестуван за убийство на друга своя бивша съпруга с нож, за задържане на майка си и снаха си като заложници, както и за насилване на снаха си, допълва „Топ Ченъл“.
nova.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!