Майката на застреляния психолог Иван Владимиров-Нав: Беше светеща радост, а краят дойде неочаквано и нелепо

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
245

Майката на застреляния психолог Иван Владимиров-Нав – Слава Иванова написа в своя профил в социалната мрежа Фейсбук, че е нелепо ”един куршум да пречупи крилете на сина ѝ и да отнеме светлината от очите му.”

Мир и светлина по пътя на Иван Владимиров-Нав. Съболезнования на майката, близките и приятелите му.
Ето пълния текст на публикацията на майката на психолога Иван Владимиров-Нав – Слава Иванова:

 

Бях благословена майка с най-прекрасното дете. Шегувахме се, че всичко при него се получава… винаги. И винаги по трудния начин. Но той посрещаше всичко с оптимизъм и вдъхновение. Приемаше предизвикателствата с усмивка и не спираше да мечтае.

 

Вървеше смело към мечтите си. Посвети дълги години на четене, учене, образоване, за да се върне в България и да даде най-доброто от себе си, за да учи младите хора да бъдат истински, да бъдат себе си, да бъдат победители, да вярват в доброто и да изградят правилни ценности, за да усетят красотата на битието като него. Издаде книга, с която да вдъхнови хората да видят през неговите очи колко вдъхновяващо и животопроменящо е четенето.

 

Беше готов. Беше разперил криле за полет… и един нелеп куршум пречупи крилете му и отне светлината от очите му.

Той беше светлина за много хора. Беше мой учител, подкрепа и опора. Беше детето, с което се гордеех. Беше вдъхновяващ събеседник и продължител на мечтите ми. Беше радост, светеща радост.

Можеше да направи още толкова много. Краят дойде неочаквано и нелепо. Съзнанието ми отказва да приеме, че това е реалност.

Мило мое дете, изпращам ти цялата си обич и благодарност, че избра мен за майка и освети и осмисли дните ми. И горещо се надявам, че си на едно по-добро място. Нека е мир и светлина на душата ти. Не остави дете, но остави следа. И сме много тези, които ще те носим в сърцето си.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10230045369665020&set=a.10207572575579213&type=3

 

frognews.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!