Любовници паднаха от прозорец по време на секс

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1589

Любовници са паднали от прозорец по време на секс на тайна среща, състояла се в жилище, взето под наем, съобщи в. "Сън", цитиран от БТА.

Инцидентът е станал в гр. Любек. По данни на полицията двойката е правила секс на перваза на прозореца в жилището на първи етаж, където двамата са се срещали тайно от законните си половинки.

Жената е седяла с гръб към прозореца и в даден момент се е навела прекалено назад, паднала е, повличайки със себе си и мъжа. Германците са се опитали да скрият с какво са се занимавали.

“Не правихме секс. Просто се будалкахме. Изобщо не си спомням как съм паднала” – е казала жената на очевидец на случилото се. Съседи обаче твърдят, че не са видели какво става в наетата квартира, но са чули характерен шум.

В резултат на падането любовниците са получили фрактури и други травми. Мъжът на паднала през прозореца жена също е пострадал този ден. Той паднал от покрива, който ремонтирал.

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!