Любовна драма вкара Бекъм в съда

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
341

Големи неприятности на Дейвид Бекъм докара Шарън Бел, която го преследва от дълго време. След като 58-годишната дама засипа бившия футболист с любовни писма и дори се появи в дома му, притесненият Бекъм се обърна към съд във Великобритания, за да заведе дело. Той заяви, че се страхува за сигурността на семейството си, тъй като освен че не познава мистериозната жена, не е сигурен какво е намислила.

Шарън Бел е изпратила писмо в дома на Бекъм в Оксфордшър на 5 юли миналата година, в което информира футболиста, че планира да посети имота няколко дни по-късно.

“Получих адреса ви от детективската агенция, надявам се, че нямаш нищо против. Имам чувства към теб, Дейвид. Виктория ми дължи пари, Дейвид, и както тя каза, тя ограбва банковата ми сметка от години, което не е много хубаво. Ще бъда благодарна, ако тя не е вкъщи тогава”, се казва в едно от писмата.

Съдът също така разказа как Бел е била доста упорита, когато в крайна сметка се е появила в имота на 9 юли, но си е тръгнала, когато охраната я е уверила, че е на грешен адрес.

Следващото писмо е изпратено на адреса на дома на Бекъм в Холанд Парк. Бел се появи там на 9 септември.

“Моля, бъдете там, защото иначе някой ще каже на медиите, че и двамата имате номерата на моите сметки. Това няма да изглежда много добре, нали, като се има предвид, че имате рицарско звание? Казахте, че ако първо ви пиша и съм невъоръжена (което ще бъда), мога да дойда за разговор и чай (Ърл Грей е любимият ми чай). Много искам да говоря с вас, така че, моля, мога ли да дойда да поговорим.

Няма да те нападам. Просто искам да говоря с теб. Дължиш ми го, Дейвид. Твоят приятел Том Круз ме разстрои, Дейвид. Той направи някои ужасни неща с мен”, се казва в това писмо.

В третото писмо, изпратено през октомври, Бел пише: „Обичам те, откакто бяхме деца. “

Бекъм отбеляза, че никога не е срещал Бел и изрази загриженост относно ескалиращото й поведение, което според него става нестабилно и непредвидимо.

“Усетих, че тонът в писмата ескалира и става все по-емоционален и заплашителен към мен и семейството ми и това ме притесни. Писмата ставаха все по-пълни със заплахи, а жената знаеше и къде живея”, заяви Бекъм в съда.

Между другото, Бел беше задържана по Закона за психичното здраве и осъдена за преследване, но не беше съдена за престъпление поради медицинското си състояние. Съдията отбеляза, че е наясно, че тя е извършила престъпно деяние и издаде заповед за задържането й.

Бел се яви в съда чрез видеовръзка, както изисква Законът за психичното здраве. Съдията се позова на доста ужасяващата мисъл за претърсване на адресите на Бекъм, както и на смразяващите думи, използвани в нейните писма.

“Той започна да се страхува за безопасността на семейството си и се притесни какво може да направи г-жа Бел след това”, заключи съдията относно действията и на Бекъм.
gong.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!