Коледа 2018 – УЖ България

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
192

Коледа 2018 УЖ България – политиците и „лидерите“ ни в България са дотолкова неспособни да управляват страната и населението си, че започнаха да го репресират, малтретират, нареждат, пресират, обират, оргабват и избиват, за да не загубят „властта“ си.
В УЖ демократична, УЖ правора, УЖ Европейска УЖ държава на прага на 2019 година, в 21 век с хората на България се държат като с роби – първо поради липсата на каквито и да било закони в това нещо недостойно да се нарече дори УЖ държава ги обират малки мизерни болни психопатски отровни душици и го празнуват, защото в УЖ България няма абсолютно никакви закони или действащи институции и опции за наказание на когото и да е било за каквото и да е било, защото всеки средностатистически българин е твърде беден с 1/4 от средноевропейската заплата и Европейски цени, не му дават нито право, нито шанс да се бори в капиталистическа демократична реалност и пазар, защото страната ни се управлява от върли закоравели прости комунисти и затова всеки стърчащ пирон и крехък опит за натурален капитализъм в УЖ демократично общество се убиват в зародиш, а ако някой е твърде борбен отива или в затвора или в моргата, ето защо обществото можеше, може и ще може да прави само едно – ДА КРАДЕ и рушветаджийства- защото само това му е разрешено като форма на оцеляване в УЖ България от УЖ
„Закона“ .
Иначе ако си изкарваш парите с честен труд и можеш да правиш бизнес, пари за себе си и пари за другите по правилата на Европейските пазари и западноевропейските икономически реалности на 1+ 1=2 (и работа с плюса, не в минуса) и вместо да крадеш произвеждаш стойност и пари за другите и за себе си и носиш икономически ползи на своя бизнес, на чуждия бизнес и приходи в БВП и ако недай си Боже си добър – тогава край… тогава им изглежда, че имаш много, колкото и малко да имаш и първо мръсни психопатски некадърни копеленца те ограбват, а после УЖ държавата ни управлявана от долни малки комунистически мозъчета – идва, обезкървява ти бизнеса и те убива.
Не рядко и буквално.
Това цялото се случва докато другата ти единствена официална алтернатива в България е 1/4 от средноевропейската заплата при идентични цени. Т.е. другата ти единствена законна алтернатива, понеже в Българя законния бизнес правещ пари е забранен особено ако някой изрод и психопат не го разбира и не може да го прави и реши да те унищожи от яд на всяка цена, е да живееш в нищета.
НО, няма проблем, не се притеснявайте, в България е позволено да се краде. Изобщо да не Ви пука. Няма 20-30, няма 50%- 95% до откат хората да падат през мантинелата на „новия“ път на Цецо на поредната шурилейка от Трейс, да се изтрепват на Графа ако си искат и това е. Ние си крадем на макс за днес. Утре може и да няма. Ако проговорят и закоментират много за права ще ги оберем, „наплашим“ (че не могат да си хванат самолета все едно и да ни осъдят в Страсбург всичките в редица), но ние сме от помощно училище ОЛИГОФРЕНИ, па сега управляваме и така е, така, че ще ги репресираме и ще ги убием. И продажба на човешки животи от УЖ полицаи за някой лев и това е.
Защото в България все още е срамно официално да имаш и да правиш пари в демократична капиталистическа среда и икономика все още битува вярването, че всички нямат, трябва да нямат и единственият начин да се изкарват пати е да се краде тайно под масата, а не да се правят неща, да се носят пари и приходи и да се носят ползи и да се носи бизнес. Ако някой случайно е научен да го прави го обират и го убиват.
Не е приета за съществуваща изобщо обществена единица предприемачеството, което e стълб, скелет и основи на всяко едно капиталистическо демократично общество.
У нас просто, който не може и е некадърен и малоумен завистлив и злобен намира други завистливи, некадърни и злобни хора, попаднали на властови позиции случайно, които случайни далеч не са малко (включително имаме прецеденти бавноразвиващи се неуравновесени олигофрени излезли от помощни училища да са председатели на управляващи партии) да му решат проблемите. У нас всеки правещ бизнес според обществото, а и според олигофрените ни политици трябва да е или престъпник, или крадец или мафиот. А предприемачеството и зараждането му е зрънцето на капитализма и демокрацията, което в България долни, некадърни комунистически мозъци пресушават на всяка цена от злоба.
Капитализмът казва, че щом по контрагентски комисионерски догоров си докарал някому запълняемост и доходност равняващи се на 26.29 милиона евро от себестойността по оценката на един актив и щом си могъл да му изкараш и докараш тези пари и то предимно от интернешънал интеракции и сделки значи просто си добър и талантлив и следва да си вземеш договорно дължимите към фирмата ти пикливи 200 к лева комисионни без лихвите поне за всичко, което си свършил и си му изкарал и донесъл като приходи на този човек пък ако ще и 20 некадърника да пукнат от яд в тоя момент, не един. Ма комунизмът казвал, че не може. МА КОМУНИЗМЪТ УМРЯ ВЕ ИДИОТИ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ. Ти мани, ми и Вас ще убие.
В момента приходите в БВП в бюджета на държавата ни идват от ей такива свежи предприемачески и резултатни усилия, които Вие се опитвате да унищожите, Г-н Цецо бавноразвиващия се олигофрен. Това се отнася за целия ни капиталистически бюджет, от който Вие само знаете да крадете и да цоцате по Цецовски, убивайки хора по некачествените си пътища, олигофрен Цветанов. Вие осъзнавате ли, че работейки против капитализма, репресирайки го, обирайки го, убивайки го, Вие убивате държавата и нейното бъдеще и осакатявате бюджета, от който само знаете да крадете, питам???!!!
И така, заповядайте при нас – една прoцъфтяваща УЖ Европейска икономика на капитализма и демокрацията, където всяка млада свежа тревица на калитализма и демокрацията се попарва, обира, обезкървява от болни некадърни психопати и тъй като и самите ни „управляващи“ са олигофрени и малоумници от помощни училища им помагат и са готови всеки момент да избият народа и населението си, за да оправдаят и подкрепят посредствеността, некадърността и малоумщината към която спадат пред бъдещето.
И естествено не ме питайте защо тая нация, управлявана от олигофрени от помощни училища е разединена. Не ме питайте защо България напуснаха 3 000 000 души за 20 години като социални емигранти и при същата тенденция на негативен прираст и обезлюдяване ще изчезне до 40 статистически и не ме питайте защо всички заминават, докато страната ни е управлявана от олигофрени и малоумници излезли от училища за бавноразвиващи се движещи под команда и цялото оперативно правоприлагане и полиция в България. Не ме питайте….
Добре дошли в Европейска България на прага на 2019 година, 21 век, уважаеми зрители. Добре дошли и Честита Коледа!

Елица Стоименова


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/26/d574630909/htdocs/budilnik_wp/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353