Капело: Можем да спечелим Евро 2012

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
628

Фабио Капело смята, че Англия може да спечели европейското първенство по футбол през 2012 г.

“Аз съм тук, за да печеля европейски първенства. Имаме добър отбор. Ние сме добър отбор. Уверен съм във възможностите му. Не съм свикнал да работя за някой, който няма очаквания”, заяви Капело в навечерието на контролата с Унгария.

Италианският треньор е под непрекъснато напрежение заради слабото представяне на тима на световното първенство в Южна Африка, а пресата го критикува за намеренията му да промени нещата. Въпреки множеството въпросителни около качеството на избраните от него играчи, той твърди, че с този състав може да атакува титлата в Полша и Украйна.

“Искам да спечеля нещо. Само за това мисля. Тук съм, защото имам доверието на футболната асоциация и защото мисля, че мога да се справя”, добави още италианецът, който на 3 септември ще изведе Англия срещу България в първия мач от квалификациите за европейското.

“Да ръководиш Англия не е лесно. Може би е дори малко по-трудно от другите страни. Парите не са най-важното. Не искам да стоя само защото съм подписал договор. Постигнах добри резултати в предните квалификации. Феновете трябва да ми вярват”, коментира той.

Капело заяви, че е отхвърлил оферти от три клуба, за да остане начело на англичаните. “Става въпрос за важни клубове. Не искам да говоря по този въпрос сега, защото уважавам мениджърите, които работят там”, добави Капело.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!