Какво е Ганодерма?

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
3225

Ganoderma lucidum, Ганодерма луцидум /РЕЙШИ/ или Линг Чи е дървесна гъба, която расте върху дънерите на някои видове дървета. Размножава се чрез спори, които имат твърда обвивка и трудно се закрепват върху дънерите и затова гъбата се намирала сравнително рядко и струвала много скъпо. Това наложило нейното култивиране в края на 20 век.РЕЙШИ е царят на адаптогените. Тя превъзхожда дори женшена. Адаптогените имат три

важни качества: безопасни са и нямат странични ефекти, действат върху цялото тяло и нормализират физиологичните функции. Рейши съдържа органичен германий – елемент с функции на адаптоген.

РЕЙШИ се използва за лечение от 5000 години. Тя е класифицирана като най-доброто от всички лечебни средства от домашната аптека, използвани от китайски лекари. Според китайската традиционна медицина РЕЙШИ успокоява ума и често се препоръчва при безсъние, невроза и при болка.

РЕЙШИ съдържа полизахариди, тритерпени, аминокиселини, аскорбинова киселина, стероли, минерали, микроелементи. В нея присъстват 150 различни антиоксиданти. Полизахаридите са имуномодулатори, които благоприятстват усилването дейността на имунитета. С помоща на Ганодерма луцидум кръвта повишава нивото на кислород  с невероятните 50%. Факт е, че микроелементите на тази гъба изпълнява ролята на природен инсулин и успешно намалява дисбаланса на круъвната захар и то буквално от първият ден.

РЕЙШИ в комбинация с първокласно Arabic кафе е равно на здрав, бодър и усмихнат човек!!!

РЕЙШИ е гъба, помагаща за възстановяване на хармонията в тялото. Научно е догазано, че тя е изключително полезна в следните случаи:

#  При отслабване на имунната система и терапия при различни туморни, ракови образувания.

#  Предотвратява метастази след операции.

#  Следоперативно ръзстановяване.

#  Инфекциозни заболявания, причинени от вируси и бактерии.

#  Диабет, астма и хронични заболявания.

#  Повишено кръвно налягане и холестерол, разширени вени.

#  Гастрит, стомашна язва.

#  Невралгия, безсъние, загуба на апетит, виене на свят, главоболие.

#  Има антистрес ефект.

#  Хематологични смущения (левкемия, тромбоцит, анемия).

#  Автоимунни заболявания (Лупус, артрит, колит, псориазис, анкилозиращ спондилит).

#  Облекчава бронхити, астма, кашлица и различни възпаления на дихателните пътища.

#  Хепатит, HIV, мононуклеоза.

#  Менопауза, менструални гърчове.

#  Остеоартрит, ревматоиден артрит и подагра.

#  За възстановяване на черния дроб и функционирането на бъбрецитите.

#  Укрепва мускулите на бюста при жените.

Бъдете по-здрави и по-щастливи с консумирането на Ganoderma Lucidum чрез петте изключителни продукта:
Organo Gold Black Coffee е черно кафе, което ще възбуди сетивата ви. Вие ще бъдете възхитени от познатият богат аромат, вкус и аромат на прясно сварено кафе. Това е удобна напитка за ”по всяко време”, която е готова за секунди. Най-важното, е че и е здравословна.  Тъмният горчив вкус и силният му аромат, в съчетание със 100% биологичната Ганодерма предлага на обожателите на кафето едно алтернативно решение за здравето. С нашето кафе можете да се насладите веднага на вкуса на прясно изпечени кафеени зърна. Всяка кутия съдържа 30 луксозни пакетчета.

Organo Gold Gourmet  Latte е съчетание между висококачествено ароматично кафе от зърна на сорта Арабика със 100% биологичен екстракт Ганодерма. Добавените към тях подсладител и сметана  ви кара да се отпуснете и да се наслаждавате на уникалният вкус и аромат. Сладкият му вкус на крем в съчетание с тонизиращото енергията свойство на Ганодерма го превръщат в идеален старт за деня. Всяка кутия съдържа 20 луксозни пакетчета.

Organo Gold Mocha тонизиращ и здравословен. Той е  ”Течен Десерт” в чаша. За най-добър вкус са смесени Organo Gold  Mocha  с  най-доброто и разнообразно какао. И за здраве и уелнес,  всяка чаша съдържа 100%  сертифицирана биологична Ганодерма Lucidum Red. Всяко от петнайсете пакетчета съдържа изкусителната смес от сметана, захар, шоколад и Ганодерма.   Мммммм. Наслаждавайте се!
Само една глътка от Organo Gold Hot Chocolate ще разберете защо чакането си струваше. Уникалната смес от нежен, богат шоколадов вкус и 100% биологичен екстракт, затопля вашето тяло, като същевременно поддържа имунната Ви система по време на студените дни. Но не казвайте на децата си. Те просто ще се влюбят в богатият, гладък като коприна вкус на шоколадa. Organo Gold е горд, че представя едно питие с толкова превъзходен вкус! Всяка кутия съдържа 15 луксозни пакетчета.
С Organo Gold Green Tea  ще се насладите на най-доброто от всички светове. Изключително гладък, богат, ароматен вкус с успокояващ ефект върху тялото, благодарение на съчетанието му с предимствата на 100% сертифицираната биологична Ганодерма. Поддържа тонуса, помага при преумора и продължителна работа, помага за бързото изгаряне на калории. Това е достъпен само от Organo Gold. Всяка кутия съдържа 25 луксозни пакетчета.

Тези пет продукта са достатъчни, за да усетите антиоксидантното дайствие на гъбата Рейши, а също и прилива на енергия в тялото си и повишената работа при умствена дейност! Консумирайки Organo gold ще почуствате, че живеете по добре!

Поръчайте сега на :
http://www.budilnik.organogold.com/r/UK/
Станете дистрибутори: 07425106442

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!