Изведнъж се откри по-голяма консулска служба в Лондон, в деня на стартирала петиция за отзоваване на посланик Райков

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
0
414

Чудеса стават не само в приказките

Посланик Райков поведе масирана борба за запазване на поста си в Лондон.

След скандал със сексоложката  Кобилкина, посланикът на ГЕРБ – Марин Райков се оплете и в опитите си да изясни защо и как се е отнесъл с болния отец Симеон и как е “спестил” парите на данъкоплатеца, като не е разрешил БЕЗПЛАТНОТО инсталиране на седалка-лифт за улеснено придвижване на свещеника.

Последваха серия от изявления, оправдания и нападки от официалната страница на Посолството.

В деня на стартиране на Петиция за незабавно отзоваване на Марин Райков от поста му посланик на Република България във Великобритания се случи ЧУДО!

Изведнъж бе “открита по-голяма консулска служба”, което бе отразено от кореспондента на bTV в Лондон – Васил Христов, който заедно с колегите си от БНР – Веселин Паунов и Павлина Трифонова от NOVA играят ролята на пиар-и на сгафилия посланик и с предаванията си замазват всяка нова изцепка на Марин Райков.

“Разширението” на консулската служба бе осветено от скандално спуснатия от Митрополит Антоний отец Добромир, който е със съмнителни права да изпълнява ролята на свещеник, което e и една от причините за стартиране на Петиция за освобождаване на Митрополит Антоний от поста му на Западно и Средно Европейски митрополит.

Снимка: Веселин Паунов

Не настъпи ли моментът да се сдобием с нов модерен, креативен дипломат, който достойно да представя страната ни във Великобритания и да работи за решаване на проблемите на българската общност на Острова!?

 

 

 

 

 

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!