Идеи за българските бизнеси на Острова

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1418

Как да се справим с кризата?

По време на пандемията предизвикана от COVID-19 е налице необходимост от пренасочване в по-голяма степен към онлайн комуникация и маркетинг.

Връзката с потенциални клиенти се осъществява най-вече чрез интернет и голяма част от услугите също се предоставят дистанционно където е възможно това – онлайн пазаруване, счетоводни услуги, адвоктски съвети и консултации, езикови курсове, дистанционно обучение, търсене и предлагане на работа и др.

Социалните мрежи работят добре, при положение, че се таргетира правилно и атрактивно в съответните канали – специфични Фейсбук групи и страници с определена насоченост към определен тип клиенти.

PR материалите – целенасочени интервюта и статии с правилното послание, разпространени в определни канали с голяма концентрация на потенциални клиенти е изключително добър начин за справяне с ниското търсене и слабите резултати.

Когато бизнеса е насочен към български клиенти на територията на Обединеното Кралство е логично да се потърсят маркетинг услугите на основните медии една от които е Будилникъ!

Будилник предлага повече от достъпни варианти за реклама в уебсайта www.budilnik.com, който е основен информционен източник на територията на Великобритания. Освен рекламни банери, PR материали, медията предлага и ежеседмично разпространение на реклама в едни от най-големите и посещавани Фейсбук страници и групи.

Примерни цени на услугите:

Банер в сайта: 260×220 pixels – £90/месец

PR публикация – £90 в сайта, споделена в социалните мрежи.(  Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram).

Разпространение на реклама във Фейсбук – £25/седмица в страниците:

Обяви – Великобритания – 31 000 потребителя

Bulgarians in the UK – 24 000 потребителя

Българи търсещи работа във Великобритания – 21 000

Аз живея в Лондон – 15 000 потребителя

BUDILNIK – 6 300 потребителя

Интелигентни български майки във Великобритания – 5300 потребителя

В официалната ни страница – Вестник Будилник – Медийният лидер на българите във Великобритания

Закачане на публикации в страници и снимка на корицата – по договаряне в зависимост от времетраенето и големината на групата или страницата.

Времената се менят, а с тях и начините да достигнем до нови клиенти.

Свържете се с нас на телефон 07425106442 или на erusanov@www.budilnik.com

STAY HOME, STAY SAFE – MAKE MONEY!

 

 

 

 

 

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!