Христо Йовов може да премине в “Университатя” (Крайова)

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
839

Христо Йовов е възможно ново попълнение на "Университатя" (Крайова),

твърди румънският спортен всекидневник “Спортурилор”.

Според местните медии бранителят Валентин Илиев ще убеждава халфа на “Левски” да премине в редиците на румънския клуб. “Илиев може да убеди десятката на “Левски” да заиграе в “Университатя”, въпреки че той вече отказа оферти от “Васлуй”, “Астра” и “Стяуа”, твърди вестникът.

За последно българинът беше близо до трансфер в “Астра”, който обаче не успя да покрие финансовите му изисквания.  “Крайова” ще предложи договор за 1 година. Клубът се надява Йовов да замести Флорин Костя, който вероятно ще премине в “Атлетико” (Мадрид).

“От “Левски” може да пуснат Йовов без трансферна сума, защото заплатата му е прекалено висока”, твърдят румънците.

В момента Христо Йовов е контузен, а трансферният прозорец ще се затвори в края на месеца.

В същото време Елин Топузаков и Димитър Телкийски пристигнаха в Израел, където ще продължат кариерата си. Двамата ще преминат в местния първодивизионен “Апоел” (Рамат Ган) със свободен трансфер от “Левски”.

“Обичаме Израел. Играли сме за “Апоел” (Тел Авив) и пазим добри чувства от престоя си тук”, коментира на летището Елин Топузаков.

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!