Хекимян: Покани ме лично Борисов, от 20 години съм в София, акцент – образованието

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
106

Журналистът ще инспектира всички ремонти

Снимка БГНЕС

“Намираме се в нестандартна ситуация. Решението съм го взел напълно съзнателно. Имах лична среща с Бойко Борисов и лично от него получих поканата да бъда кандидатът на ГЕРБ за кмет”, обяви Хекимян.

“От 20 години живея в София. През цялото това време като журналист съм критикувал. Осъждали сме действия, които са се случвали в Столичната община, търсили сме решения. И съм имал лично отношение и коментар по всеки един казус”, допълни кандидатът за кмет, предаде NOVA.

“Визията ми за София е столицата да бъде още по-модерен град, да бъде зелен град, отворен за инвестиции, към младите хора. Но преди всичко слагам като акцент образованието, защото то ще донесе още повече потенциал и кадри на града и ще го развие. Няма да забравим и големите инфраструктурни проекти, които трябва да бъдат завършени”, каза още Хекимян.

Той обясни, че след като е получил предложението да бъде кандидат на ГЕРБ, си дал сметка, че иска да продължи да работи за обществото. Какво ще направи първо, ако бъде избран за кмет, той каза: “Ще инспектирам абсолютно всички ремонти. Но нека първо да спечелим”.

Според Хекимян за София е направено много. “Когато се фиксираме върху жълтите павета, които и на мен не ми харесва как са подредени, или върху „Графа” – не може да видим цялата картина. Ако трябва да сме честни, мисля че можем да си признаем и доброто, направено за нашия град”, смята кандидатът на ГЕРБ.

Председателят на СОС Георги Георгиев коментира: “Ние сме тук не да регистрираме Антон Хекимян като кандидат за кмет, а за да регистрираме победата, която ще постигнем заедно. Изказваме благодарност, че прие нашата номинация в една нелека битка – с популизма, с общите приказки и избра страната на професионалистите”.

Георгиев заяви, че половината от първите 30 кандидати за общински съветници са нови лица. “Интриги при нас няма. Стратегията е ясна. Екипът е железен и заедно ще победим”, категоричен беше той.

Преди дни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посочи, че кандидатът ще бъде “нестандартно решение”.

По публикацията работи: Петър Бойчев
dnes.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!