Групи от голи мъже вбесяват посетителите на Шеруудската гора

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
268

Легендарният дом на Робин Худ сега е популярен сред нудистите

Редовните посетители на Шеруудската гора във Великобритания бяха ядосани от гледката на голи мъже в гората, прочути с легендата за Робин Худ.

Шеруудската гора, легендарният дом на Робин Худ, сега е популярна сред нудистите – но не всички са доволни Това вече не са групи от легендарните мъже с лъкове и стрели, които вероятно ще изплашат посетителите на английската гора, а по-скоро групи от голи, съобщиха британските медии, цитирани от Монитор.

„В последно време нудистите започнаха да се разхождат тук, понякога в групи до 12 мъже“, казва редовният посетител Робърт Робинсън на уебсайта change.org, където е организирал петиция в знак на протест срещу практиката.
Той каза, че съпругата му е спряла редовния си джогинг през гората след среща с гол мъж, която тя намира за особено обезпокоителна.

Петицията е адресирана до Съвета на окръг Нотингамшир и Кралското дружество за защита на птиците (RSPB), които управляват природния резерват.

Робинсън обвинява RSPB за популяризирането на нудизма във вестниците и надписите. “Няма нужда да се разхождате голи. Дрехите не ви пречат да се наслаждавате на гората”, се казва в петицията.

Натуристите всъщност се толерират и им се разрешава в части от по-големия регион на Шеруудската гора, въпреки че те се насърчават да стоят настрана от най-посещаваните райони.

В тази връзка Дойче веле пише, че нудистката култура на Германия е част от немската култура, точно като техно музиката. Въпреки че практиката на Freikörperkultur (FKK), която се превежда като „култура на свободното тяло“, намалява сред по -младите поколения германци, все още ще намерите много зони на FKK по плажовете, както и любители на голата култура в спа центрове – и дори паркове.
dunavmost.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!