Фюри държи мачът с Джошуа да е на Острова, ще се играе през ноември/декември

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
94

 

Желаната опция за домакин е стадион “Уембли”,

Великобритания, в края на ноември или началото на декември. Това са мястото и датата, за която ще водят преговори от лагера на Тайсън Фюри за мач с Антъни Джошуа. Мениджърът на световния шампион на WBC Франк Уорън ще изпрати предварително запитване до своя колега Еди Хърн, за да могат двете страни да стъпят на основа, от която да надграждат в преговорите за мечтаната битка.

Това стана ясно от изявление на агента на “Циганския крал”, който потвърди намеренията за организиране на сблъсък на двамата британци. Изричното желание на Фюри е тя да се проведе именно на Острова, като желаната опция за домакин е стадион “Уембли”. Именно там могат да се съберат и най-много зрители, около 100 хиляди, които да гледат на живо “Битката за Британия”. Другият вариант е Кардиф (75 хиляди)

Едва след като Еди Хърн и Антъни Джошуа потвърдят, че имат интерес към сблъсъка, ще може да се говори и за повече детайли.

Четете повече по темата в boec.bg.

Снимка: БГНЕС
bgonair.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!