Ергенлъкът на принц Уилям свършва с… водно парти

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
674

Ергенското парти на принц Уилям в компанията на тесен кръг приятели ще бъде организирано по южното крайбрежие на Англия и ще включва ден за водни спортове, пише Sun.

Уилям, който на 29 април ще сключи брак с годеницата си Кейт Мидълтън, ще отбележи последните си дни като ерген заедно със своя кум – брат си принц Хари и с 20 от най-близките си приятели.
“Водните спортове са отлична възможност Уилям и компания да разпуснат, без да се притесняват кой е наоколо”, казва източник, близък до принца.
За края на деня 26-годишният принц Хари е планирал за 28-годишния си брат и приятелите му барбекю и пътешествие до близко речно устие. Вечерта компанията ще посети различни ресторанти и кръчми, до които се достига само с лодка.
Смята се, че прощаването на Уилям с ергенския живот няма да му струва повече от 2500 лири. Компанията ще отседне във вилата на техен приятел.
Принц Уилям и бъдещата му съпруга Кейт Мидълтън са посъветвани от кралската охрана да организират ергенското и моминското си парти във Великобритания.
Двамата вече заявиха, че не искат лъскави пътешествия в чужбина във време, когато страната се възстановява от рецесия.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!