Един ранен след като двуетажен автобус се блъсна в сграда на “Ню Оксфорд Стрийт”

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
191

Един човек е откаран в болница след като двуетажен автобус се блъсна в сграда на улица “Ню Оксфорд Стрийт” в централен Лондон. Автобус номер осем премина през стъклената витрина на помещение, което се преустройва в игрален бар, което по това време беше празно.

Метрополитенската полиция беше извикана около 10:15 ч. по Гринуич заради съобщение за автобус, ударил се в пъб. Двама души бяха обгрижени от медицинския екип.

Автобусът вече е премахнат. Свидетел на инцидента разказа, че е видял жълт автобус, който изглежда е ускорил и се е блъснал в сградата, като е предизвикал силен шум.

На мястото на инцидента са публикувани снимки в социалните медии, показващи счупен прозорец и останки от стъкло и метал на тротоара.

Автобусът по-късно е поставен на блокове за да бъде отстранен. Една жена, работеща наблизо, сподели, че е чула силен трясък и е видяла шофьора в шок, докато строителни работници са се опитали да му помогнат.

Очевидец разказва за жена, която е успяла да избегне удара от автобуса. Шофьорът на автобуса е откаран в болница, но жената е била добре.

Лондонската пожарна служба евакуирала около 200 души чрез задния вход на сградата. Затворени са оставали улици, като хората са съветвани да избягват района.

Строителен инженер е обявил сградата за безопасна. Инцидентът е приключил за пожарникарите в 13:02 ч. по Гринуич.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!