Джошуа си върна увереността и поиска битка с Фюри през лятото

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
32

Трябваше да го нокаутирам, заяви британецът

Антъни Джошуа даде заявка за битка с Тайсън Фюри. Той го призова да се свърже с агентите му и да организират дългоочакваната битка помежду им още това лято.

Това стана след като британецът победи американеца Джърмейн Франклин пред екзалтираните фенове на бокса в лондонската зала “О2 Арена”.
“Победата беше важна. Някой друг може да го нокаутира, предполагам. Той има добър стил и се представи много добре. Трябваше да го нокаутирам, но какво да кажа – това е, мислим за следващия бой. Когато боксьори идват да се борят с мен, идват амбицирани. Той е тук да се докаже. Не следя килограмите си, не се тревожа за това, тренирам и усещам добре тялото си”, заяви британецът след победата над Франклин, съобщи Sky Sports.

Той коментира и краткото спречкване след края на мача.

“Тук на ринга енергията е различна и съжалявам за сцените, не трябва да гледате такива неща. Но всичко това е минало, вече се изкачваме отново по стълбата. Очаквам с нетърпение да видя какво ще ми поднесе бъдещето. Работя със страст, мотивиран съм. Никой не ме принуждава да правя това. Никой не ме принуждава да ставам сутрин и да бягам. Трудно е, наистина трудно, но има нещо в теб, което казва: “Хайде, трябва да се бориш, трябва да победиш”, допълни Ей Джей.

“И да, със сигурност Тайсън Фюри е “гърнето със злато”. Понякога ти се отдава възможност и трябва да я хванеш с две ръце. И аз бих се възползвал от това, бих я грабнал с две ръце. Интересувам се какво мислят феновете, а те какво казаха? Фюри, нали? Значи топката е в неговите ръце. Надявам се да се случи час по-скоро, не сме толкова млади вече”, коментира още бившият шампион.

Снимка: lap.bg
bgonair.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!