Джошуа: Ще се бия с Фюри във Великобритания, обещавам!

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
69

“Преди края на кариерата ми, тази битка ще се случи”, заяви Ей Джей

Антъни Джошуа заяви, че той ще се боксира с Тайсън Фюри в родната и на двама им Великобритания преди да окичи ръкавиците си.

Двамата боксьори държат в момента всички големи пояси в тежката категория. Разговори за суперсблъсък за абсолютната световна титла, които продължиха месеци наред, изглеждаха близо до споразумение по-рано тази година, но Американски арбитратор присъди, че Фюри трябва да се бие с Дионтей Уайлдър за трети път.

„Ще се случи. Знам какво казват хората относно боксовите политики, но ще обещая, че преди края на кариерата ми ще съм направил всичко по силите си, за да се бия с Фюри. Видяхме нещо подобно с Флойд Мейуедър и Мани Пакиао, но това бе суперзвезден сблъсък. Аз и Фюри е улично, двама воини, двама боксьори, който са излезли от аматьорската система в Обединеното Кралство и сега са на върха в тежката категория. Ще го направим във Великобритания“, каза Джошуа.
7sport.net

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!