Джошуа обеща боксова вечер, за която хората ще разказват на внуците си

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
77

Бившият световен шампион по бокс Антъни Джошуа обеща, че реваншът му с Анди Руис за три от титлите в тежката категория ще предложи зрелище, който ще се помни дълго. Мачът между двамата ще се проведе на 7 декември в Саудитска Арабия.

 
“Ще бъде невероятна вечер и съм развълнуван, че толкова много мои фенове ще бъдат тук, особено от Великобритания. Определено ще бъде вечер, за която хората ще разказват на внуците си, че са присъствали. Това ще е една емблематична вечер за бокса”, каза Джошуа при пристигането си в Саудитска Арабия.
“Дирия арена” ще приеме мача, като капацитетът й е с 15 хиляди места.
В началото на юни Руис поднесе сензация, след като нокаутира Джошуа в седмия рунд и спечели титлите на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO).
Американецът от мексикански произход нанесе първа загуба на британеца при професионалистите. Наскоро Джошуа заяви, че си е взел поука и е способен да си върне поясите в тежката категория.
Победителят в двубоя ще трябва да се бие с Кубрат Пулев през 2020 г., тъй като българинът е задължителен претендент за пояса на Международната боксова федерация. Пулев ще получи възможност да се бие за трети път за световната титла.
dnevnik.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!