Джони Деп излезе на пазар за антики в лондон с хеликоптер

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
142

Снимка: Getty Images

Джони Деп купи три китари, ваза с череп и статив, за да обзаведе новия си дом в Лондон, по време на изненадващо посещение в антикварен център в Линкълншър, Великобритания, предават медиите на Острова.

59-годишният холивудски актьор, известен с ролите си в “Карибски пирати” и “Фантастични животни”, пристигна в антикварния център “Хемсуел” с хеликоптер и беше отведен на частна обиколка. 58-годишният собственик Робърт Милър сподели, че е дочул кино звездата да говори за покойния музикант Джеф Бек, докато тествал различни китари по време на посещението си. Бек, който почина на 78-годишна възраст през януари, издаде миналата година албум с Деп, озаглавен “18”, като двамата изнесоха заедно редица концерти.

“Той си купи много странни предмети – стол за бюро, три китари, комплекти за рисуване, стативи, няколко картини, плакати, просто цял набор от неща за декорация за имението си”, каза Милър. “Избрал е ваза с череп на нея, няколко китари – очевидно са били най-добри приятели с Джеф Бек, той седна и изсвири няколко парчета на една от китарите, мисля, че наистина само заради добрите стари времена, а след това реши да купи три от инструментите”, разказа собственикът.

Той разкри, че са му казали предварително, че специален гост ще пристигне в 16,30 ч. в петък, но е трябвало да скрие самоличността му, защото носителят на награда “Златен глобус” просто “искал да се отпусне и да се разходи, без да бъде притесняван от широката публика”. Собственикът допълни:
“Подготвихме му освежителни напитки и той можеше да се разхожда необезпокояван наоколо. Беше страхотно, защото беше един нормален човек, много спокоен и успя да прекара времето си в разглеждане на нещата и свирене на китарите, на които искаше да свири. Чувстваше се като у дома си”.

Веригата антикварни центрове “Хемсуел” са най-големите магазини от този род в Европа и работят с киностудиата “Paramount”, в които са заснети много известни филми, включително франчайзите за Супермен, Хари Потър и Джеймс Бонд. Г-н Милър сподели, че Деп е бил доведен от човек от студиата “Paramount”, за да обзаведе къщата, която е купил в Лондон, и е бил “поразен” от частната обиколка. Той повдигна още завесата:

“Джони ми разказа, че прекарва много време в хотели и на места, където не може да излезе, защото просто е напълно обсаден от широката публика. Беше претоварен, каза, че е можел да остане тук цяла нощ, но е трябвало да се върне заради часовете на полетите до Лондон. Той определено ще се върне”.

 

След като запазил посещението в тайна, Милър разкри, че персоналът е бил “доста изненадан, когато Джони Деп влязъл през входната врата”. След това той добави: “Актьорът се разбираше със служителите много добре, попитахме го дали ще си направи групова снимка с персонала и той се съгласи”. “Беше много общителен човек, доста тихо говореше, но беше страшно общителен, много приятелски настроен и бъбрив. Не беше това, което очаквах. Чувстваше се наистина комфортно в средата, в която се намираше, разглеждайки предмети отпреди неговата епоха, и мисля, че това наистина му хареса”, обобщи Милър.

автор: СЛАВА
slava.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!