Две обвинения за жената, изхвърлила коте в боклука

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
609

Две обвинения бяха повдигнати срещу жена, която бе заснета да хваща коте и да го изхвърля в кофа за боклук във Великобритания, предаде Ройтерс.

45-годишната Мери Бейл е обвинена, че е причинила ненужно страдание на котката Лола и че не е осигурила на животното подходяща среда.
Тя трябва да се яви пред съда на 19 октомври.
Лола била открита от собствениците си Дарил Ман и съпругата му Стефани, мяукайки за помощ от кофата за боклук, близо 15 часа след като изчезнала.
Бейл била разкрита, след като Ман, който инсталирал камери пред къщата си заради вандали, повредили колата му, публикувал филма в YouTube.
Той провокира широко медийно внимание и възмущение от любители на котките в цялата страна, както и разследване от страна на организацията Кралско общество за превенция на жестокост към животните.
Бейл първо примамила котката като я помилвала, след това се огледала, хванала я за врата и я сложила в кофата за боклук.
Не зная как е възможно някой да си легне и да заспи, знаейки, че току-що е затворил котка в кофа за боклук, каза Ман пред Ройтерс.
По думите му Лола е в добра форма след случилото се.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!