Драмата се заплита, нови разкрития за Белослава

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
351

Задържаната за шофиране в нетрезво състояние певица Белослава е отказала доброволно да даде кръвна проба, научи NOVA. Тя беше задържана рано тази сутрин – около 04:30 ч.

Била е спряна от патрул малко преди „Княжево”. Белослава е излязла от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1,25 промила алкохол.

Белослава е била задържана в районното. По закон при над 1,2 промила се носи наказателна отговорност. От прокуратурата заявиха за NOVA, че е образувано досъдебно производство, но към момента не е повдигнато обвинение, тъй като се събират всички документи по случая.

Преди време Белослава беше лице на кампанията „Не карам пил”. Екипът ни опита да се свърже с нея. На телефона ѝ отговори женски глас, който заяви, че тази информация не отговаря на истината и тя не се намира в 6-о районно.

standartnews.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!