Дневен хороскоп 08/02/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
101

ОВЕН (21 март – 20 април)

Може да започнете да подозирате всички, в корист и ласкателство, но първо трябва да погледнете на себе си. Късметът, ще върви заедно с онези, които наистина вярват в него. Опитайте се, да покажете таланта си в онези неща, които преди са ви изглеждали абсурдни. Вечерта, ще научите нещо невероятно за себе си и любимия човек.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Препоръчително е, да запазите колкото се може по-дълго доброто си настроение. Необходимо е да погледнете с усмивка, дори на сериозните неща и да не изпадате в депресия. Екстремни ситуации в любовта, не са ви нужни, но може да добавите мекота и нежност в отношенията. Финансовите проблеми, ще се решат по-късно вечерта.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ще решите да влезете в ролята на маг, който решава всички проблеми на хората около себе си. Не се товарете твърде много, в противен случай, ще пропуснете успешните си възможности. Вдъхновението, ще застигне креативните от вас, който ще решат да създадат нещо или да реализират проект. За да поддържате доброто си здраве, трябва да започнете да приемате витамини.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Очаква ви суетен ден, когато, ще е необходимо да решавате домашни проблеми и да обърнете внимание на децата. Но ако планирате всички детайли, ще успеете във всичко. Не се притеснявайте за това, което още не се е случило. Мнителността не е характерна за вас, така че трябва да сте решителни във всичко, с което активно се заемете.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Може да развиете истинска фобия, така че да се страхувате от собствената си сянка. Вие се стремите към вътрешна хармония, но в действителност всичко се оказва обратното. Възможни са малки катаклизми в отношенията с избраника, който ще ви обвини в лъжа и ласкателство. Вечерта, не тръгвайте на дълъг път, има вероятност за произшествия.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Препоръчва се да бъдете кристално ясни и справедливи, за да не попаднете в списъка на неприятните личности. На работното място, може да ви бъде представено нещо, което да ви шокира. Дамите, трябва да посетят козметик, диетолог и леко да променят външния си вид. Отказът от лоши навици днес, ще доведе до положителен резултат.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Трябва да следите отблизо за думите и действията си, за да не попаднете в неприятности. Не забравяйте, че сте отговорни за онези, които са най-близко до вас, така че в любовта, не обвинявайте никого и за нищо. Поразителният резултат от вашата работа, ще ви позволи да откриете нови начини за развитие. Вечерта чакайте гости или новини от приятел.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква ви натоварен ден, когато всички наоколо ще искат нещо от вас или ще ви занимават с проблемите си. Намерете търпение и сила, за да отблъснете твърде обсебващите почитатели. Семейните, ще трябва да разрешават жилищни проблеми. Да се отървете от негативността, ще може чак вечерта, когато седнете на компютъра и говорите с приятели.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Трябва да общувате повече с близките и децата, ако имате семейство. Опитайте се да дадете на любимите си хора подаръци – полезни и желани. Може да отидете на разходка сред природата или на кафе. Основното е, всички развлечения и забавления, да завършите до вечерта, за да не се преуморите.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Препоръчително е, да държите под контрол емоциите си, в противен случай няма да може да избегнете конфликти и кавги с близките хора. Вътрешното ви състояние, може да подкопае нервната ви система, както и да промени хода на благоприятните събития. Но късно вечерта, ще разберете, че може да получите много повече– обяснение в любов и нови запознанства.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Ще е по-добре да се срещате визуално с всеки, с когото сте планирали среща, а не да говорите по телефона. Трябва да се настроите на положителна вълна, дори когато ситуациите в общуването са напрегнати. През деня, ще получите новини, които могат много да ви ядосат. Но, не е нужно да реагирате на всичко прекалено емоционално.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Покажете на всички, своята радост, емоции и любов. Особено, ако преди този ден съзнателно сте мълчали за вашите искрени чувства. Добър ден за подаръци, срещи и пътувания. Просто изберете за пътуване, такъв транспорт, с който ще се чувствате комфортно. Харченето на пари не е желателно, особено ако пестите за нещо глобално.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!