Дневен хороскоп 31/12/2020

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
126

ОВЕН (21 март – 20 април)

Цял ден ще се занимавате с домакински задължения. Ще бъдете активни и изпълнени с енергия. До празника ще имате време да завършите всичките си дела и да се облечете красиво. Могат да ви дойдат на гости приятели. Или вие да отидете някъде на гости. Все пак се опитвайте да се контролирате, не пийте алкохолни напитки, преди да седнете на масата.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Денят ще премине в движение и разговори. Най-вероятно ще посетите роднини и ще пожелавате на приятелите весело изкарване на Новата година. Вероятни са много комуникации, включително по телефона. Ако планирате да отидете някъде далеч, това е малко вероятно да се осъществи. Пътуването може да се провали или да срещнете много проблеми на пътя. Затова е по-добре да не организирате подобни мероприятия.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

В навечерието на Новата година, ще ви занимават финансови проблеми. Може би сте се събирали с приятели, но някой не е дал пари или е отказал да дойде. Следователно ще се окажете в затруднено положение. Не си разваляйте настроението, във всеки случай всичко може да бъде решено. Ще посрещнете празника активно с приятели или с близките си хора.

РАК (22 юни – 23 юли)

Във всяка ситуация се опитайте да не се обезсърчавате и не разваляте собственото си настроение на първо място. Днес ще бъдете много капризни, няма да харесвате едно, после друго. И партньорът, ще ви лази по нервите. Родителите също ще се опитат да ви контролират. Абстрахирайте се от всичко това. Не забравяйте, че Новата година трябва да посрещнете в добро настроение.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес няма да имате нужното настроение. Просто ще искате да избягате от тази суета и бъркотия. Няма да искате нищо …нито празник, нито да се обличате … Ще искате всички да ви оставят на мира. Това състояние ще бъде трудно преодолимо. Опитайте се да отделите малко време за себе си, за да може да си поемете дъх.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес ви очаква новогодишно събитие или пиршество с приятели. Опитайте се само да не изяснявате отношения. Вечерта ще мине добре, ако се забавлявате и не следите кой какво е направил или казал. Също не трябва да реагирате на атаките на другите, игнорирайте ги. Забавлявайте се, все пак е празник, по късно ще имате време да анализирате.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Този ден ще се нуждаете от търпение и спокойствие. Новата година ще посрещнете със семейството или приятели. Отношенията с близките вкъщи ще ви напрягат, така че е по-добре, ако отидете някъде. Партньорът може да ви дразни, дори да се напие. Ограничете приема на алкохол, за да избегнете скандали.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес ще се опитате да се държите разумно, но не винаги ще се получава. Някой определено ще направи или каже нещо неприятно и вие няма да успеете да се сдържите и вероятно ще се скарате с този човек. Ако планирате дълго пътуване, то едва ли ще се осъществи. Затова по добре останете у дома. Погрижете за здравето си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Вероятно е да изпаднете в леко депресивно настроение. Едва ли ще получите подаръка, на който разчитахте. Или вашият партньор ще ви даде пари, но сумата ще ви разочарова. Празничната вечер у дома няма да ви радва. Затова по-добре отидете някъде на гости. Мислете по-малко за живота, ограничете консумацията на алкохол.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес ще имате доста напрегната ситуация у дома. Напрежението ще бъде между вас и партньора. Може би, той няма да желае да ви помага в домакинската работа. Или ще спорите за това какво да сготвите и как да украсите дома. Опитайте се да се успокойте и да стигнете до компромис. Най-вероятно ще посрещнете Новата година у дома.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес трябва да обърнете повече внимание на здравето на близките си. Може би някой от роднините, с които сте планирали да отпразнувате Новата година или някой приятел с когото сте искали да се видите, се е разболял. Това ще ви обезсърчи, а настроението ви ще се развали. Най-вероятно ще посрещнете Новата година у дома, като много време ще говорите по телефона.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Въпреки че ще имате проблеми с парите, това не е причина да унивате в тази наистина вълшебна нощ. Вечерта ще забравите за всичките си проблеми и ще се потопите в празника и забавленията. Ако възникнат някакви недоразумения, просто се опитайте да не им обръщате внимание. Приятел не дойде, не ви разбират … Каква е разликата … Празникът продължава.
astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!