Дневен хороскоп 31/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
157

 

ОВЕН (21 март – 20 април)

Ще може да демонстрирате най-добрите си качества, не без полза за себе си – например, да покажете талантите си на работа или да впечатлите близките у дома. Основната пречка в този ден може да бъде срамежливостта. Затова се препоръчва, да не се стеснявате и смело да се разкриете. Вдъхновени от собствените си успехи, ще бъдете неустоими в очите на противоположния пол. Прекрасно време да се опитате в любовните битки: флиртувайте и бомбардирайте с комплименти!

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Ще бъдете завладяни от чувство за дълг: ще трябва да свършите сто неща и нито едно от тях, няма да е свързано с получаване на удоволствие. Ако ви стане много тъжно от тази бездна от задължения, потърсете някакъв източник на удоволствие за себе си: започнете кореспонденция в сайт за запознанства, поканете любимия човек на вечеря или си поръчайте нещо ново. Единственото за което трябва да внимавате са парите, не харчете прекалено много. В противен случай заемите, ще се добавят към чувството за дълг.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес ще бъдете обърнати навътре към себе си. Поради потапянето си в преживявания и размишления, рискувате да не забележи нещо много важно. За да не станете жертва на разсеяност и да избегнете грешките, от време на време влизайте в реалността, както и търсете отговори на въпроси в общуване с близките. Разговорът с близките проведете в топла атмосфера, поемете инициативата и организирайте семейна или романтична вечеря.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес рискувате да се озовете сами срещу всички: много е вероятно вашето мнение да противоречи на мнението на мнозинството. Защитавайте своята гледна точка, но само ако сте сигурни в своята правота. Ако тя се окаже вярна, този ден ще бъде триумфален за вас – може да спечелите авторитет в работата или в компанията на приятели. Въпреки че главното е, да не предавате себе си и своите убеждения.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Чудесен ден за общуване, независимо дали бизнес преговори или приятелски разговори. Нещо повече, ще може успешно да комуникирате не само на живо, но и чрез всякакви технически средства: телефон, мигновени съобщения, имейли. Лесно ще достигнете до взаимно разбирателство дори с онези хора, с които преди не сте могли да постигнете компромис. Използвайте възможностите на този ден максимално! Не се ограждайте с работа – отворете се за срещи с хората и новите възможности!

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Ще сте склонни към прояви на авторитаризъм, което може да доведе до конфликти и спорове. Днес ще сте способни да проявите наистина глям инат и упоритост. Не се опитвайте да направите някой щастлив против волята му: не вземайте решения за други хора, дори за роднини и приятели. Спомнете си докъде води пътя, постлан с благи намерения! За да не си спечелите репутация на инат човек, се вслушвайте в мнението на другите.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Очакват ви големи победи и малки приятни изненади. Творческия ви потенциал ще нарасне и ще сте в състояние да изненадате другите с нестандартни решения и ярки идеи. Полетът на фантазията ви, ще направи интересен, дори най-сивият ден. Ще получите специално удоволствие, като направите нещо със собствените си ръце: сгответе, рисувайте, правете дребни ремонти, с една дума, смело съчетавайте приятното с полезното!

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Може да се събудите уморени. Близките хора, работата, приятелите напоследък изискват толкова много внимание, че сякаш нямате енергия и сили за себе си. За да се възстановите, просто трябва да си починете. Уединете се и се отпуснете с хубава книга, в гореща вана или си направете екскурзия сред природата. Не се занимавайте с фитнес или друг активен отдих, това може да ви лиши от последните сили. Опитайте се през този ден да забавите темпа и да се отпуснете във всички области на живота.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Ще бъдете изправени пред дилема: доказаното старо или иновативното ново. Дайте предпочитание на това, което е тествано през годините. Още един съвет, отделете си достатъчно време. Независимо от обстоятелствата, бързането може само да влоши нещата. Това е ден, в който може забравите документите си на нощното шкафче или докато хапвате в някое заведение да получите глоба за неправилно паркиране. За да не изпаднете в беда, не изчаквайте до последно и планирайки задачите, не се опитвайте да свършите всичко.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Ако трябва да вземете сериозно решение или да направите скъпа покупка, внимателно проучете всички предложения и проверете уловките. Поговорката „Седем пъти мери – веднъж режи“ перфектно предава настроението на днешния ден. Може да съжалявате за решение, взето набързо. За да не направите грешки, изучете ситуацията, консултирайте се с компетентни хора и едва тогава действайте.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Успехът ще ви съпътства в бизнеса и кариерата, особено ако вашата професионална дейност е свързана с преговори и всякакъв вид комуникации. Единственият проблем ще е, че вашият ентусиазъм към делата, може да се отрази негативно на връзката със семейството. Предложете на близките си план за съвместно прекарване на почивните дни – това ще помогне за облекчаване на напрежението и избягване на ненужни обиди.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Може да изпитате спад на енергията. Ако нямате възможност да си останете у дома и да лежите на дивана, тогава намалете планираните задачи за деня и вечерта до жизненоважен минимум. Ограничете комуникациите, не гледайте новини. Може да се възползвате от медитация, четене или всякакви други тихи занимания.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!