Дневен хороскоп – 28/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
56

ОВЕН (21 март – 20 април)

Трябва да бъдете изключително внимателен към малките неща и изпълнителни в работата. Нищо не е невъзможно, ако сте истински майстор в професията си. Между другото, денят е добър за тези, които отдавна не са посещавали козметолог и диетолог. Не пречи да посетите експерт, за да коригирате външния си вид и да свалите излишните килограми.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Ще се нуждаете от допълнителен източник на енергия, за да реализирате всички свои планове. Парите не са толкова важни, но не може да се справите без тях в процеса на работа. Спортът е полезен за тези, които искат да свалят някой излишен килограм. Но трябва да се свържете с опитен инструктор, а не да се изтощавате във фитнеса.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Очакват ви много заплетени ситуации, които могат да бъдат преодолени само по един начин – с огромна упоритост. Ако се подадете на ленивостта, няма да свършите нищо навреме. Ако ви остане свободно време, обадете се на близките си хора. Толкова рядко комуникирате с роднини, че скоро ще забравите как изглеждат. Бъдете по-меки и отстъпчиви.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Ще се обръщате към всеки, когото срещнете по пътя, само да за решите финансовите си проблеми. Но коренът на злото, лежи именно във вашата непрактичност. Купувате всичко, което поискате. А така, не трябва да действате. В приятна атмосфера, ще прекарате вечерта. Възможно е запознанство, което да прерасне в любовна връзка.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви ден на експерименти, рискови операции и придобиване на опит в нови проекти. Вие ще се справите успешно с всички въпроси, но ще загубите много сили. Най-важното е, да държите портфейла си близо до вас. Възможни са финансови измами и кражба на пари. Възможно е също, да получите предложение за сътрудничество от приятел, който наскоро е отворил собствен бизнес.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Сами ще се измъкнете от ситуации, които водят до непрекъснати неприятности. Дори ще ви завиждат, а колеги и приятели ще искат съвети от вас. Приятно впечатление ще остави във вас човек, с когото работите от дълго време. Ако се зароди чувство, не го крийте в себе си. Следете за знаците на съдбата.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Препоръчително е да бъдете по икономични с парите, но не и в общуването. Новите запознанства ще бъдат перспективни, така че не се отказвайте от тях през деня. Възможно е да сключите дългосрочен договор и да отидете на работа в чужбина. Тези, занимаващи се с изкуство и творчество, ще получат помощ от богат покровител.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Още от сутринта е необходимо да си поставите цел, която да ви ентусиазира за активна работа. За сега отдих не се очертава, но това е временно. Ако сте планирали почивка, то бързо ще трябва да се справите с всичките си задачи. В любовта не се отличавате със сантименталност, но не си струва да показвате и открита страст в отношенията.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Посветете деня, на укрепване на бизнес и приятелските връзки. Това ще ви предпази от разочарование и негодувание. При работа с техника, бъдете внимателни, в противен случай ще попаднете в цяла гама от неприятности. Може да се сблъскате с проблеми във финансовата област, когато ще трябва спешно да изплатите дълг. Вечерта ви чака, компенсация за свършената работа.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес може да успеете в много области – спорт, работа и любов. Трудили сте се усилено и сега получавате хубави бонуси. Ще получите морална утеха, след разговор с някой от вашите роднини. Има шанс да укрепите финансовата ситуация и да похарчите солидна сума за лични нужди.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Очаква ви щастлив ден. Въпреки че, всеки има собствено разбиране за това състояние. Ако искрено се радвате дори на дреболии, то това е плюс за вашата душа. Мечтите са позволени, но не до такава степен, че да забравите за работата и домашните задължения. Предстоят ви ремонти, покупки, продажби и инвестиции в бизнеса.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ще бъдете изненадващо проницателни, когато въпросът докосне парите. Освен това, не само за вашият капитал. Може да помогнете на приятел да излезе от кризисна ситуация, за което ще получите награда. Чудесен ден за творчество, музика и четене на специална литература. За дълго пътуване, по-добре изберете вечерта.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!