Дневен хороскоп 28/06/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
104

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес се въздържайте от покупки, за да не се разочаровате от нещата, които купите. Най-добре, пестете пари за отпуската си. Особено, ако планирате да пътувате или да купувате ново жилище. В сферата на работата, вярвайте на колегите, с които работите отдавна. А от физическите упражнения, е по-добре да не се отказвате.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Не е препоръчително, да се захващате със сто неща наведнъж, в противен случай всичките ви сили ще отидат на вятъра. Грешки могат да възникнат във финансовите сметки, но в любовта, напротив, всичко ще е точно. Новият ви избраник, ще отговори на вашите очаквания и също ще признае чувствата си. Само не се опитвайте да „играете“ и хитрувате”, защото сами може да попаднете накрая в капана.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Още от сутринта, ще се чувствате уморени и разбити. В морален план, наистина сте претоварени. Но от физическият труд, не трябва да се отказвате. Той ще ви донесе повече ползи, отколкото интелектуалната работа. Денят е благоприятен, за борба с вредните навици.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес е добре да прекарате целия ден с близките си хора – да излезете на чист въздух сред природата, да се разходите, да играете и дори да спорите заедно. Ценете това време, защото рядко имате възможност да сте заедно. Помощ от приятел не чакайте, дори ако ви е обещал милиони в заем. Въобще не е желателно да взимате заеми. В крайна сметка, отпускът е пред вас, а работата е минимална.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Не трябва да пренебрегвате дори малките задачи. Шефовете нарочно ще ви натоварят с рутинни задължения, за да проверят на какво сте способни. Съдбата ще ви поднесе изпитания в любовта и ще трябва да гоните любимия си из целия град. Разбира се, вие сами сте виновни, че сте го обидили. Сега веднага изправете нещата.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Очаква ви не лесен ден, в който не трябва да чакате помощ от никого. Колкото по-малко сте претенциозни към колегите, толкова по-добро ще бъде работното ви настроение. Денят е благоприятен за ремонт, подреждане на жилището и преместване. Всичко ново, е добре забравено старо. Тази поговорка, трябва да помните вечерта.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес е по-добре да избягвате откритите конфликти, за да не се окажете в крайни и кризисни ситуации. Може да ви обвинят или подставят, дори онези, които сладко ви се усмихват в лицето. Весело и непринудено, се дръжте в личния живот. Особено, ако отдавна имате постоянен партньор. Временно се откажете, от вродената си загадъчност.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Препоръчва се, да се съсредоточите върху материалната сфера, за да не останете без пари. Ако се изправите пред някои спешни и глобални задачи, изпълнете ги веднага. Ще трябва да защитите своята гледна точка в семейството. Ако това не е първият случай, когато доказвате вашата правота, тогава има надежда, ситуацията да се обърне във ваша полза.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Може смело да проявите инициатива във всичко, което ви засяга. Вие сте специалисти в работа си, така че не се съмнявайте в победата. Ако организирате голямо събитие, не забравяйте за малките неща и нюанси. Именно от тях зависи настроението на “виновника” за тържеството и изхода от празника. Вечерта е възможен спор, с колега по телефона.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Очакват ви ярки срещи с хора от друг град или страна. Това може да бъдат съвещания, конференции или лична среща, може би осъществени в мрежата. От финансовите проблеми, ще остане само прах и при това златен. Необвързаните, ще имат възможност да организират личния си живот. Романтично запознанство се очаква вечерта.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Очакват ви важни, но приятни новини за човек, когото наистина обичате. Но не е необходимо да правите прибързани заключения и освен това да ги изразявате пред любимия човек. В материален план, денят е добър, само избягвайте скъпите покупки. Бизнесмените, ще имат шанс да разширят бизнеса си.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Препоръчително е, първо да възстановите силите си и енергийния баланс и след това да се втурвате в битки. Такъв героизъм, може да ви излезе през носа. Не трябва да изпускате от поглед домашните дела, в противен случай, те ще ви тежат до края на сезона. Вечерта може да се отпуснете в семейния кръг. Само се постарайте, да не прекалявате с храна и алкохол.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!