Дневен хороскоп 28/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
206

ОВЕН (21 март – 20 април)

Очаква ви щастлив и хармоничен ден. Ще плувате в море от радост и удоволствие, но не отивайте твърде далеч. Емоционалните изблици трябва да държите под контрол, ако отидете на среща. Не са изключени парични постъпления. Не забравяйте да се обадите на близките си и да попитате за тяхното здраве.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Ще бъдете в епицентъра на събитията, но в живота на някой друг. Нова компания, запознанства и откровени разговори – всичко това ще следва едно след друго. Има възможност за укрепване на финансовото състояние. Но това ще изисква някои усилия от ваша страна. Вниманието на противоположния пол ще бъде толкова очевидно, че не е изненадващо ако се влюбите.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Някой злобно ще интриганства зад гърба ви, но ще го забележите едва вечерта. Цял ден ще бъдете под прицела на негативен човек. Сферата ви на дейност, може коренно да се промени. Въпреки че, това не е изненадващо, защото мечтаете за друга работа. Дългите пътувания, полетите и бизнес срещите, ще бъдат неблагоприятни.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес ще ви засипват с комплименти. Странно, но рожденият ви ден е далече … Проблема не е в това, просто работата се развива успешно, а шефовете вече мислят за голям бонус. Пътуване извън града ще бъде успешно, възможно е интересно запознанство. Разтоварете се морално, за да не подкопаете здравето си. Не се тревожете за ежедневните проблеми.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес ще се рзсейвате по всеки повод, така че работата ще остане неизпълнена. Един млад колега, ще добави масло в огъня. Не се задълбочавайте в препоръките му, той все още няма опит в изпълнението на отговорни проекти. Необвързаните ще срещнат човек, който ще се задържи за дълго време в живота им. Приятел или любим? Това все още не е известно.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Ще трябва да разрешите някои трудни въпроси, но след това духът и волята ви, ще се закалят още повече. Някои проблеми ще бъдат пряко свързани с работата, други с личния живот. Тези, които се изкачват по кариерната стълбица, ще ходят с гордо вдигната глава. Климатът за подобен напредък, е благоприятен от всички страни.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Ще трябва да обърнете света, за да доказвате истината на някой от приятелите си. Но в бъдеще няма да е необходимо да обяснявате и доказвате нищо, ще сте победител. Трудната ситуация с парите, няма нужда да обсъждате с роднини. Както се казва, сами сте се забъркали, сами се оправяйте. Още повече, че вечерта ще се появят интересни предложения.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Около вас има много провокатори, така че предпазливост в общуването няма да навреди. Не говорете с никого за позицията си в работата, възможни са клюки и кризисни ситуации. По пътя бъдете внимателни. Лечението на стара и продължителна болест, ще протече благоприятно. Обърнете се към специалисти.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес останаете у дома и се отпуснете. Не трябва да поемате натоварвания в работата и ненужни отговорности. Още повече, че сте се изчерпали енергийно до последната капка. Водните процедури, масаж и релакс, ще бъдат от полза. Тези, които наскоро са започнали роман, могат да се разочароват. Избраникът се е оказал не това, за което се е преструвал.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Денят ще е изпълнен с недоразумения и неприятни последици от вашите действия. Ако решите да промените нещо, нищо няма да се получи. Ще трябва да се измъквате от всичко, което пречи на движението напред. Бъдете внимателни при работа с електричество и при тренировки. За подобряване на здравето, изключете вредните навици.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Трябва да работите по строг график. Не е препоръчително да се отклонявате от планираните цели, ако не, ще в трудно да ги постигнете. В творческата област бъдете амбициозни, но по отношение на здравето, самолечението не се приветства. Не забравяйте да отидете на лекар, ако нещо сериозно ви притеснява. Добре е да започнете диета, като изключите пикантните и солени храни.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Днес ще бъдете прекалено самокритични. Това няма да сте вие, колегите ще са в шок. Новите задачи, ще зациклят в средата на процеса. Полезно е да използвате старите знания, разровете се в учебниците и интернет. Любовна история ще прерасне в рутина, но не бива да страдате и ядосвате. Анализирайте поведението си, поставете си приоритети.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!