Дневен хороскоп – 26/08/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
112

ОВЕН (21 март – 20 април)

Трябва да обърнете по-голямо внимание на важните неща в живота, а всичко маловажно да изхвърлите. Ако имате възможност, купете нещо ново за дома – мебели или декорация, това ще повиши настроението ви. В любовта, не крийте чувствата в себе си. В края на краищата, все още не може да избягате, от спомените за миналото и красивата любов.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Препоръчително е да посетите или поговорите днес, с ваши роднини или приятели. Дори не нужно да пътувате някъде надалече, защото може да общувате в социалните мрежи. Удоволствие, ще получите от творчеството, както и от съвместната работа с по-опитен колега. Здравето ви е добро, но трябва да обърнете внимание на ставите и да се консултирате с лекар, ако нещо ви притеснява от дълго време.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес няма да е нужно, нищо да планирате, за да свършите работата качествено и навреме. Обстоятелствата ще се развият така, че не само ще получите помощ, но и ще ви платят голяма сума за проект. Денят е благоприятен за борба с наднорменото тегло, смело може да се заемете с фитнес, танци и плуване. Но всичко това, трябва да правите редовно.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Очаква ви скъп подарък от влиятелен човек, когото наскоро сте срещнали. Старанията по време на работа, ще се отплатят, не се притеснявайте. Тези, които са правили профилактични прегледи, няма от какво да се притесняват. Здравето ви е много добро, но нервите създават проблеми. Може би салонът за красота и пазаруването, ще ви помогнат да се успокоите?

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес, ще ви се иска да крещите с пълно гърло:”Свобода! Искам свобода! ” Може би сте много уморени от работата или домакинските си задължения? Тогава го споделете с близките си. Само с любимия човек, днес не трябва да се обяснявате. Със сигурност той третира думите ви неправилно. Особено, ако на лицето ви непрекъснато играе лукава усмивка.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

По-малко се интересувайте от живота на другите хора и повече давайте приоритет на личните си желания. Научете се компетентно да съчетавате работата и почивката, в противен случай вечерта, едва ще стигате до леглото. Ярки промени ви очакват в любовта. Възможно е да ви се обади и покани на среща лице, към което в миналото сте изпитвали чувства.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Ще искате да получите награда за работата си, но шефът упорито няма да забелязва усърдието ви. Не е необходимо да действате с намеци, още повече, да се смущавате. Ако имате цел, вървете право към нея. Може смело да почукате на вратата на шефа и да поискате всичко, което желаете. Само не викайте и не размахвайте юмруци.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

В любовната сфера, ви чака истински парадокс. Ако партньорът ви в брака се чувства по-свободен, тогава и вашите съвети приема с радост. Не се възмущавайте от това, което се случва във финансовата сфера. Сами сте виновни за проблемите, особено ако сте решили да инвестирате голяма сума пари в бизнес или покупки.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Около вас днес ще има, не само почитатели и ухажори, но и личности, които ще ви придружават навсякъде, като телохранители. Е, ако този сценарий не ви раздразни, тогава се радвайте. Неотдавна започнал любовен роман, ще ви донесе много изненади. В работата, не забравяйте да координирате действията си с колегите, в противен случай ще сгрешите в дреболиите.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес ще имате толкова много свободно пространство, колкото пожелаете. Може дори да си вземете почивен ден и да отидете сред природата, ако нямате много работа. Старите болежки могат да напомнят за себе си, ако се отнасяте с пренебрежение към здравето си или злоупотребявате с алкохол. Вечерта, си легнете по рано и не се заседявайте на компютъра.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес приятно ще изненадате не само колегите, но и началниците. Оказва се, че имате толкова много неразкрити таланти, че с лопата да ги ринеш. Ситуацията с финансите, ще се влоши, ако не започнете да спестявате. Новите начинания, ще бъдат от голяма полза, особено ако наскоро сте започнали работа. От пътуване извън града, по-добре се откажете.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Очаква ви натоварен ден, когато ще трябва да общувате и да се срещате с нови хора. Възможно е да бъдете изкушени от съблазни и приключения, затова бъдете по-внимателни. Бързо ще се справите с битовите проблеми, както и ще решите задачи свързани с недвижими имоти и данъци. За кредити и големи покупки, не е най-добрият ден.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!