Дневен хороскоп 25/12/2020

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
109

ОВЕН (21 март – 20 април)

Очаква ви отличен ден. Настроението ще е високо, активно ще действате и забавлявате. Усещате, че празниците тепърва започват и ще бъдете в хубаво новогодишно настроение. Отидете на гости или някъде с децата. Добър ден за дълго пътуване. Добри новини може да чакате отдалеч. Планирайте истински празник за този ден.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Хубав ден за да останете у дома и да устроите празнична вечер. Интимността близост днес, ще е особено приятна. Ще ви носи радост, нежността, вниманието и грижите за семейството. Възможно е, за празника да получите пари или подаръци от родителите. Ако се занимавате с домакинска работа, всичко ще ви се отдава лесно и бързо и дори обикновеното почистване ще ви носи удоволствие.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес няма да искате да оставате у дома. С удоволствие ще се отправите на гости на приятели или някъде да си починете. Това най-вероятно ще бъде пътуване някъде наблизо до вас. Вземете любимият човек със себе си, така ще бъде по-забавно. Днес общуването с него, ще ви прави особено щастливи. Ако сте необвързани, може да срещнете приятен човек по време на пътуването.

РАК (22 юни – 23 юли)

Очаква ви доволно динамичен ден. Може би ще ви измори, но в резултат ще останете доволни. Днес може да получите пари като подарък от родителите си. Вашите кулинарни умения са отлични и ще се радвате да сготвите нещо вкусно за семейството и роднините дошли да ви посетят. Приятели също могат да се обадят или да ви дойдат на гости.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Отличен ден по отношение на любовта. Ако сте необвързани, не оставайте вкъщи. Отидете на гости, това важи и за обвързаните. Използвайте интернет, за да запознаете някого. Днес, ще сте харизматични и ще привличате погледите на другите. Възможно е приятно дълго пътуване или разговори по подобни теми.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Ще се радвате да останете у дома. Там ще се чувствате най-уютно и комфортно. Добър ден за романтика с партньора. Ако е възможно, прекарайте деня заедно, направете си романтична вечеря, малък интимен празник. Има и друг вариант за забавления, съберете се в тясна приятелска компания и си устройте вечер на добри пожелания за бъдещето.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес е по-добре да не седите у дома. Разбира се, нищо лошо няма да се случи, но няма да може да използвате положителната енергия на този ден. Насладете се на разговори с приятели, нови впечатления, докато пътувате из града или организирайте малка ваканция. Възможно е пътуване сред природата. Връзката с партньора е хармонична. Необвързаните имат шанс, за интересно запознанство.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Това е добър ден за среща с колегите. Може би някой ще работят днес, не се разстройвайте. Работният ден ще бъде положителен. Ако имате приятели в колектива, устроите си малък празник. Той ще бъде топъл и весел. Ще помните дълго как сте празнували по време на работа. Възможно е да получите определена сума, като подарък от по-възрастни роднини.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Добър ден за пътуване, може би дори за няколко дни до друг град. Ако правите резервация, направете я днес, няма да сгрешите. Всички, които мечтаят за пътешествие, е по-добре да прекарат този ден далеч от дома. Отидете някъде, където ще е весело. Добър ден, който може да прекарате с любимия човек и децата. Необвързаните ще имат възможност за запознанство.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Енергията на този ден не е ваша. Днес ще са необходи активност, бързина на действията, което не е характерно за вас. Въпреки че най-вероятно ще го прекарате у дома, това няма да е пасивна ваканция. Може би роднини или приятели ще ви дойдат на гости. Или ще трябва да обърнете повече внимание на децата. А същевременно ще мечтаете просто да легнете, да гледате телевизия и да хапнете нещо вкусно.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес любимият човек, ще ви направи приятна изненда. Ще почувствате нежност, грижа, внимание от негова страна. Възможни са много разговори или пътуване. Най-вероятно с приятели. Денят ще бъде успешен и ще остави след себе си чувство на истинско щастие и коледна магия. И ще повярвате, че се случват чудеса.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Днес ще се чувствате в отлична форма. Може дори да се заемете активно с работа. Например да почистите у дома. Добър ден за среща с приятели, родители. Ако отидете на гости на роднини, не забравяйте да купите подаръци. Родителите могат да ви зарадват с подарък- прилична сума пари. Ако работите, денят ще премине по скоро забавно, отколкото продуктивно.
astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!