Дневен хороскоп – 25/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
116

ОВЕН (21 март – 20 април)

Ще е добре да се заемете със самообразование. Толкова много сте пропуснали, че сега е време да научите нещо ново, да подобрите уменията си или да планирате бъдещо обучение. Разбира се, ще трябва много да наваксвате. Също, повече внимание трябва да обърнете на родителите си. Особено ако живеят далеч и се нуждаят от подкрепа.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очаква ви един ден, когато всичко на работното място ще върви по отличен начин. Но вашата упоритост и инициатива, ще бъде необходима в огромни размери. В противен случай ще отслабне не само работоспособността, но и самочувствието ви. Лошо настроение очаква тези, които са започнали любовна връзка с колега. Уви, разликата във възрастта има значение.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Денят ще премине, в бесен темп. И всичко това, защото не сте имали време да направите много неща предишния ден. Препоръчително е да действате по план, а не спонтанно. Не трябва да се отказвате от изкушенията в интимен план, но бъдете по-внимателни, завързвайки съмнителни връзки. Вечерта, чакайте новини и дългоочакван гост.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Трябва да бъдете по-внимателни, при попълване на официални формуляри. Ако направите грешка, отново ще трябва да бягате по инстанции или да си уговаряте среща със специалисти. От финансова гледна точка, денят е благоприятен. Но ако някой от приятелите, ви дължи голяма сума, не пречи да му напомните за това.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес може да почувствате, колко много въпроси са останали нерешени. Ако не ги решите веднага, ще се преумножат. Успешно ще се развиват дела свързани с финанси, търговия и банки. Тук не става дума само за доходите, но и за кариерен растеж. Нещо повече, вие сте “застрашени” от развитие в напълно нова посока.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Препоръчително е да направите нещо, което да ви вдъхнови и предаде оптимизъм. В противен случай вашето облачно настроение, със сигурност ще премине в студен дъжд. Неочаквана среща с приятел, който не сте виждали от дълго време, ще отвлече вниманието ви от работата, домашните проблеми и мислите за пари. Така ще имате възможност, да си отдъхнете и пообщувате.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Като мистериозни и магични създания, днес ще привличате към вас онези, които ще са ви наистина полезни. Но не трябва да разчитате, че след това животът ви да стане фантастично щастлив. Възможен е и друг сценарий, на развитие на събитията. Ако пътувате, ще получите много нови впечатления, но бъдете внимателни на пътя.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква ви прекрасен ден, който ще сбъдне желанията ви, но само ако внимателно подходите към тях. Необходимо е да интерпретирате ясно, всяка дума, изпратена от вселената. Успех ще имат тези, добре запознати с техническите въпроси. Откажете се от умствената работа, временно се захванете с физическа.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Сериозно, ще ударите по финансите си, ако забравите да спестявате и купувате всякакви глупости. Дори не мислете да спорите с шефовете, защото ще загубите. По-добре се погрижете, за собственото си здраве. Възможно е обостряне на стари заболявания, както и простуда, въпреки топлото време.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Отложете всички важни въпроси и срещи, за да се справите със семейните проблеми. Някои от тях са назрели отдавна, така че ги решавайте по-динамично. Нови хоризонти ще се отворят, пред креативните от вас. Ако се заемете с нови проекти днес, тогава след година може да получите добри доходи. Помислете за това.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Ще бъдете толкова изморени, че ще игнорирате много ценна информация. Умората и апатията, ще са последствията от упоритата работа. Със сигурност сте уморени от ежедневните дела, но все още е невъзможно да промените ситуацията. Може би е време, да напишете молба за отпуск? Дори кратка почивка, ще ви подейства положително.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Препоръчва се да намерите време и да се заемете със себе си, така че да изглеждате още по-очарователно, отколкото преди. Естествено, без помощта на козметолог и стилист, нещата няма да минат. Е, ако сте натрупали наднормено тегло, само вашата воля ще помогне тук. В смисъл, не яжте след 6 часа. На семейните, им предстои суета, разговори и чести пътувания из града.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!