Дневен хороскоп 25/04/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
117

ОВЕН (21 март – 20 април)

Очакват ви бурни събития в живота, но да бягате от отговорностите, дори не мислете. Работата ви ще е скучна, но затова пък стабилна. Не се самолекувайте, ако има повод за това посетете лекар. Усложненията могат да бъдат сериозни, а приемането на хапчета няма да даде ефект. Вечерта любимия човек, може да ви съобщи добра новина.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес трябва внимателно да разглеждате всички получени предложения. Дори ако вече знаете какво ще правите, запознайте се с бъдещите отговорности. Тези, които от дълго време търсят сродната си душа, могат да разберат, че такъв човек има наблизо. Семейните ще се отърват от проблем, който дълго време ги е мъчил.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Очаква ви промяна на работата, увеличение на заплатата и бонус. Накратко, с финансовата ситуация всичко ще е наред, но в любовта нещата ще се влошат. Може би, все още сте затънали в илюзии? Спрете да търсите проблем, там където такъв липсва. Добър ден, за посещение на салона за красота. Промяната на външният вид ще бъде от полза, ще ви вдъхнови.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

На този ден ще трябва спешно да търсите изход от ситуация, която сами сте създали. Вие упорито и дори арогантно, се държите с избраника си. Отчитайте неговите желания, при вземането на решения. Благоприятно ще се развиват преговори, срещи и премествания в нов дом. Опитайте се да поддържате баланс, между приходите и разходите.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Денят ще бъде стресиращ и непредсказуем. Но от вашите действия, нищо няма да се промени. Контролирайте се и не си го изкарвайте на близките хора. Те не са виновни за вашите проблеми. Връзката с вашия съпруг ще стане много по-топла, ако се заемете заедно за някакъв проект. От приятелски събирания, стоите далече.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес ви предстои на направите избор и да поемете отговорност за всичко, което се случва около вас. Обмисляйте добре решенията си, не прибързвайте. По-често излизайте на открито, правете упражнения и се усмихвайте. Тялото ще ви се отблагодари, че не сте мързеливи. Вечерта, чакайте гости отдалеч.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес ще се нуждаете от професионални умения, за да не изглеждате като невежа сред новите колеги. Бъдете усърдни и не пестете сила и енергия. Малките спорове в личния живот – не са причина за раздяла. Стремете се, да пречистите душата си и не правете от избраника си идеал. Вечерта чакайте, получаване на пари.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Съдбата със сигурност ще ви възнагради според вашите заслуги, ако станете рано от леглото. Но късмета няма да падне от небето, затова работете усърдно и изключете телефона за известно време. Постарайте се, никой да не ви отклонява от важните задачи. В любовта не се гмуркайте в мечти, иначе илюзиите ще ви погълнат. И не измервайте чувствата, които нямат цена.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Очаква ви ден, на освобождение от рутината и скуката. Най-накрая, ще сте свободни и ще може да реализирате творческите си планове. Тези които вече са уморени от смяната на един партньор с друг, вечерта е възможна романтична среща. Творческа страст и романтика, това е от което се нуждаете в момента.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Очаква ви сериозен избор, по отношение на личния и професионалния живот. Не се страхувайте от грешки, те ще ви помогнат да изберете различен и по-правилен път. Финансовите проблеми постепенно ще се решат, но бъдете предпазливи. Свежа струя ще се влее в бизнеса, благодарение на надеждната подкрепа на партньори. Вечерта посетете фитнес залата.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес ще искате да изказвате мнението си, по всякакви поводи. Прекалената приказливост няма да доведе до нищо добро, само ще ви изложи в негативна светлина. Битовите проблеми са разрешими, но ще изискват пари. За да поддържате здравето си, трябва да си направите диета и да се заемете с упражнения. Пътуванията, по-добре отменете.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Успешен ден за тези, които обичат работата си. От вътрешното ви удовлетворение ще зависи много, дори финансовото ви състояние. Близките ще помогнат за решаването на личните ви проблеми, но да полагате всичко на плещите им не е необходимо. Ограничете се до най-важния аспект, за да получите мъдър съвет. Днес е опасно, да се занимавате с екстремни спортове.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!