Дневен хороскоп – 24/08/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
87

ОВЕН (21 март – 20 април)

Не ви очаква грандиозен успех в личния живот, но симпатии от почитатели, ще имате достатъчно. Ако погледнете внимателно на някои от тях, тогава има шанс да създадете сериозна и искрена връзка. От финансови загуби и измами, не сте застрашени, но не е целесъобразно да инвестирате без предварително да обмислите всичко.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Ще може да правите всичко, което искате, но в разумни граници. Ако направите грешки, ще трябва да ги коригирате преди края на месеца. В любовната сфера, всичко ще върви по-план, срещи, илюзии, очаквания. Вие сте толкова заети с кариерата си, че забравяте за човека, който за вас е готов да се откаже от всичко – работа, дом и страна.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Не е препоръчително, да поемате отговорност за работата на по-млад колега. Със сигурност, шефът, ще накаже вас, с намаляване на заплатата за небрежност. В личния живот не сте изправени пред самота, но конфликти с избраника са възможни. Трябва да бъдете сдържани и меки, за да запазите добри взаимоотношенията си. Вечерта, ви очакват много нови впечатления.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес е по-добре да останете у дома и да изпълнявате домакинските си задачи. В противен случай и в работата няма да успеете и ще се скарате с началниците. Талантливите от вас, могат да постигнат признание в чужбина и да достигнат ново ниво. Вечерта са възможни здравословни проблеми.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Трябва да бъдете по-пестеливи, за да изплатите дълговете си, а не да търсите лесни начини за изкарване на пари. Опитайте се, да се държите в рамките, в които се намирате сега. На работното място, трябва да се държите отговорно и да не нарушавате трудовата дисциплина. От гледна точка на здравето, нищо сериозно не ви застрашава, но диета трябва да спазвате.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Може смело да си поставяте всякакви цели, ако те са насочени към добро. Основното е, да хармонизирате вашите желания, с вашите способности, за да избегнете разочарованията. Благодарение на естественият си чар и увереност, ще може да спечелите симпатията на другите. Особено на противоположния пол.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Преглеждайте всеки детайл, в задачите, с които сте се заели. В противен случай, грешките, ще са повече от успехите. Развивайте се духовно, посетете културни събития или отидете в църква. Може да се покаете за това, което сте направили в миналото. Възможна е измама от стар приятел, в който винаги сте вярвали, повече отколкото на себе си.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Ще живеете по план, който е малко вероятно да се хареса на приятелите и близките ви. Те ще ви обвинят в ласкателство и личен интерес, което вече, ще излезе извън всякакви рамки. Контролирайки емоциите си, може да спасите връзката с любимия човек и да се предпазите от кавги. Вечерта е добрe да се заредите с нови впечатления, които ще ви дадат сила и настроение за цялата седмица.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Очаква ви натоварен ден, така че нищо не планирайте предварително. Имайте предвид, че сте способни на много, но се пазете от измами и изкушения. Възможно е страстно обяснение в любов, от човек, с когото работите заедно. По-добре се вслушайте в съветите на приятелите, отколкото в ударите на сърцето си.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Ще бъдете изпълнени с идеи и иновативни предложения. Ако те се подкрепят от шефовете ви, тогава не се съмнявайте относно успеха и получаването на премия. Интересна среща, може да доведе до силно приятелство за което отдавна мечтаете . Въпреки че няма гаранция, че едно банално запознанство, ще прерасне в любов. Възможни са трудности при получаването на пари.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес, не ви очаква баланс и хармония, но не се очакват и сериозни усложнения в работата. Всичко ще върви гладко, но това ще ви дразни, тъй като няма да имате надежда за перспектива. Добър ден, за покупки за дома и вилата, както и за ремонт на автомобила. От срещи с нови възлюбени, е по-добре да се откажете.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ще се срамувате от поведението си, което е добър знак. Създали сте толкова проблеми, че ще сте в ужас. Опитайте се да уредите всичко до обяд, така че да не се налага, повече да се връщате към тези въпроси. С близките си, трябва да намерите компромис, за да не се стига до конфликти.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!