Дневен хороскоп 24/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
71

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес, ще се наложи да се разкъсвате, между ред задачи. Ще искате да успеете и свършите всичко навреме. Ситуацията във финансите, разбира се, ще се подобри значително, но не е факт, че и в бъдеще ще се развива в същата посока. За сметка на това, връзката с любимия човек е на ръба на разпада. Добавете романтика и нежност.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Обстоятелствата, ще ви насочат към правилния начин за постигане на целите, но да ги разглеждате в потока от събития, ще е основната ви задача. Ако искате да останете обикновени служители, не се преструвайте на шеф на проект. Финансовата ситуация ще е добра, което означава, че може да правите инвестиции. Възможно е, интересно и незабравимо пътуване.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ще имате много шансове, да преодолее съмненията, комплексите и да постигнете желаното. Резултатите във финансовата сфера ще ви поразят, но вашите завистници значително ще се увеличат. Не разказвайте на ляво и дясно, за своите доходи. В личния си живот ще покажете страст, а не искрени чувства. Така че, не се учудвайте, ако получите същото в замяна.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Възможно е да ви подкрепи човек, който отдавна търси вашата симпатия. Ако възникнат чувства между вас, тогава не се опитвайте да променяте нещо. Нещо повече, особено ако вече ви е омръзнало да се завръщате самотни вечерта у дома. Практичността в пазаруването, ще е ключът към стабилността. Пазете се от покупки, с лошо качество.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Във вас ще се пробудят мъдростта и прагматизмът едновременно, което ще даде отлични резултати в работата. Без съмнение ще се заемете с всичко ново и креативно, а също така ще решите да оставите зад себе си неперспективните задачи. Вечерта ще бъде невероятна, особено ако решите да я прекарате с шумна група приятели.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Препоръчително е да започнете да действате. Помнете, че много зависи от вашата активност днес – производителността на труда, личния живот и пътуванията. Скъпа покупка с която ваш дългогодишният приятел, ще сподели своите финансови постижения, ще предизвика във вас завист. Е, време е да започнете свой бизнес, за да не завиждате на всички подред.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес ще съжалявате за загубеното време, но вие сами ще сте виновни за вашата ирационалност. Един добре написан план, ще ви помогне да се предпазите от неприятности и загуби. Освен това, в сферата на любовта, също е бъркотия. Ако живеете само с емоции, тогава няма да постигнете желаното.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Препоръчително е да вземате пример не само от колегите, но и от себе си. Спомнете си как ентусиазирано сте работили, за да докажете своя професионализъм. Защо сега свалихте летвата? Чудесен ден, за да се отървете от негативните, ненужни връзки и вътрешни комплекси. Партньорството ще ви помогне да добиете не само увереност, но и порция оптимизъм.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес може да се покажете пред другите, като истински егоист. Изненадващо е, че мнозина ще възприемат това поведение нормално. В работата, ще решите сами да вършите всичко, без помощници. Дори и в любовта, ще започнете да предявявате правата си, толкова силно, че избраника ви, може да избяга от вас. Вечерта ви чакат, битови проблеми.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Не се препоръчва да се преструвате, че активно работите и изпълнявате всичко. Както и да е, шефовете ще ви забележат и възнаградят според заслугите. Финансовата ситуация, сама по себе си, няма да се подобри. Ще се наложи да решавате дела които сте изоставили и отдавна забравили. Едно пътуване по работа, може да разкрие много приятни перспективи.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес в пълния смисъл на думата, ще бъдете разкъсани. Другите, ще искат да се срещат с вас, да общуват, да се съветват и консултират. Е, оправдавайте техните надежди. Въпреки това, самите вие имате маса нерешени проблеми. Кога ще се справите с тях? С роднините е възможен неприятен инцидент. Вие директно ще им кажете, нещо неприятно и болезнено.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Препоръчително е днес да бъдете бдителни във всичко, особено на пътя и ако работите с електричество или на височина. Денят е много труден, но вниманието и бдителността, ще ви помогнат да избегнете проблемите. Със здравето, всичко ще е наред. Но е вярно, че ако не сте ходили на медицински преглед от дълго време, сега трябва да го направите. Намерете време за себе си и любимия човек.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!