Дневен хороскоп 24/06/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
79

ОВЕН (21 март – 20 април)

Толкова много работа ще ви се струпа днес, че желанието за почивка, ще изчезне от само себе си. Може да преговаряте на най-високо ниво, да събирате информация и да изпращате документи до институции. Всичко ще ви е по силите, ако виждате конкретна цел пред вас. В любовта, трябва да поемете инициативата в собствените си ръце.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Препоръчително е да отмените всички бизнес преговори и договори и да преразгледате отново условията за сътрудничество. Един добър ден, за общуване с близките хора в спокойна и комфортна обстановка. Повече се разхождайте, ако времето позволява. Като укрепите физическото си здраве и емоционалното ще бъде на ниво.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Необходимо е по-малко да критикувате, да сте язвителни или груби към околните хора. Дори и настроението ви да е развалено още от сутринта, такова поведение не е препоръчително. По-добре се заемете с нещо полезно и укрепете здравословното си състояние. Вечерта, е възможно телефонно обаждане от човек, с когото имате много общо.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Препоръчително е да се заемете с неща, които наистина са ви интересни. Рутинната и скуката, ще ви потопят в такава депресия, че ще бъде трудно да се измъкнете от нея дори седмица по-късно. Може да организирате екскурзия сред природата или малко пътешествие, ако времето го позволява. Като цяло, не стойте на едно място. На любовния фронт, всичко ще е наред.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Трябва да поискате прошка и да се сдобрите с тези, които някога сте оскърбили. Благоприятно ще се развиват събития, свързани с цел благотворителност. Ако имате конкретен план за този ден, реализирайте го заедно с приятелите си. Сами, ще е трудно да достигнете желаното ниво в работата.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Препоръчително е, да покажете талантите си в интелектуалната сфера, така че никой да не се съмнява, във вашите способности. Благоприятен ден за пътувания и бизнес договори. За да не се разочаровате от избраника си, трябва сами да “работите” върху отношенията. Възможно е от дълго време, да не сте казвали “Обичам те”.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Ще имате възможност да установите отношения с онези, с които е било невъзможно да намерите общ език. Трудности при получаването на пари, могат да се появят при тези, които не са предвидили някои нюанси. На пътя трябва да бъдете по-внимателни. Особено, ако климатичните условия, не позволяват удобно и безопасно каране.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Препоръчително е, да помагате на всеки, който се нуждае от вашата подкрепа. В края на краищата, такива добри дела, ще ви се отплатят в бъдеще. Не бързайте да подписвате документи, от които зависи бъдещата ви работа. Що се отнася до договорите и сделките, отнасяйте се към тях по-сериозно. В противен случай, ще останете без пари и надеждни партньори.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Не бива да давате обещания, дори на себе си. Едва ли, ще може да свършите всичко в точното време, особено ако въпросът касае пари. Небрежното отношение към вашето здраве, може да доведе до сериозни заболявания – помислете за това. Особено, ако многократно се оплаквате от мигрена или болки в областта на сърцето.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Очакват ви изгодни бизнес предложения, от които да се откажете ще е лудост. Самата съдба ви дава шанс, не само да увеличите капитала си, но и да достигнете ново ниво в професията. За сметка на това, нещата в любовта няма да се развиват добре. Възможно е сами да сте виновни, може би, сте започнали връзката с бурна страст, а не с духовна интимност.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Трябва да разгледате всички ситуации, с които се сблъсквате в живота. Дори и на пръв поглед, да изглеждат незначителни и неубедителни. Кризата в отношенията с партньора е преминала, което е приятно да осъзнаете. Сега основното нещо е, да организирате съвместно пътуване в страната или чужбина, като прибавите щипка романтика.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Очаква ви отличен ден за реализирането на творчески и лични планове. Покажете щедростта си на тези, които никога не са ви отказвали помощ. Бюджета ви може сериозно да пострада, ако се отдадете на прекомерни желания за модерни дрехи или “лъвска” страст към лукса. Вечерта са възможни интересни и ярки запознанства.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!