Дневен хороскоп 23/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
152

ОВЕН (21 март – 20 април)

Понякога за да подобрите настроението си е достатъчно … едно парче шоколад. Да, не се изненадвайте, а се поглезете с нещо сладко. Освен това е полезно да се отърсите и забравите за проблемите. Те не са достатъчно големи, за да им обръщате толкова внимание. Срещите на работа, ще се проведат в свободна атмосфера. Дори може да ви повишат.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очаква ви успешен ден. Ще сключите сделка с хора, които имат тежест в обществото. Финансовата ситуация ще става все по-ясна и гладка, което означава, че пътуванията ще се осъществят. Но големите планове за ваканция, ще трябва да отменените. На любовния фронт лидерските битки продължават. Предайте се вече и живейте в мир.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Няма да може да прекарате този ден по забавен и лесен начин. Бъдете по-смирени, тогава вашите колеги не само ще се свържат с вас за съвет, но и самите те ще ви подкрепят в трудни моменти. В отношенията с избраника, чашата на търпението прелива. Вие сами създавате конфликти, само за да промените нещо.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Да изглеждате перфектно! Това е задачата, която ще си поставите и ще отидете в салон за красота. Това е чудесно, тъй като днес е възможна романтична среща. Новият избраник вече е в очакване с какво ще го изненадате и зарадвате. Когато отивате на среща, не се захващайте с домакински дела, в противен случай ще закъснеете. Е, след това сами знаете какво ще последва.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес на душата ви, ще бъде невероятно добре и топло. И не заради времето, а заради високата и дългоочаквана премия. Е, и от банкнотите може да се заредите положително, това е проста истина. Делата в любовта ще се развиват добре, ако не се инатите. Сълзи на радост ще се появят в очите ви, когато видите подръка на любимия човек.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес не е желателно да разчитате на първите впечатления. Те може да бъдат не само измамни, но и шокиращи. Бъдете по-толерантни към случващото се наоколо. Събитията може да се обърнат не във ваша полза, но така трябва. Хубаво е да се занимавате със спорт, да ходите повече. Всякакъв вид дейност, ще бъде от полза за тялото. Оставете колата си на паркинга.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Всичко тайно, става явно, в това ще се убедите днес. Напразно сте криели чувствата си от даден човек, сега всичко се е разбрало. Жалко е, разбира се, но ситуацията не може да бъде променена. И необходимо ли е? Особено любопитните, заплашете с поглед. Откажете се от екстремни спортове, дори ако приятелите ви агитират. Нека експериментират сами.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква ви стресов ден, така че е по-добре да го прекарате у дома и със семейството. Не, тухла няма да падне върху главата ви, но ще се случат доста неприятности. Насладете се на всяка минута спокойствие в дома, намерете си хоби, почивайте. Всяко придвижване с кола е опасно. Емоционалното ви състояние, също ще е разбалансирано днес.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес ще се възмущавате от всяка несправедливост. Не се правете на Майка Тереза, по-добре отстъпете красиво. Откажете се от участие в масови събития, всевъзможни разбирателства и машинации. Има вероятност, някой да се нацели в парите ви. Не забравяйте да ги поставите на карта, за да не се събудите сутринта бедни и нещастни.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

За какво има правила и закони? Трудно ще може да отговорите на този въпрос, толкова много сте се увлекли в самовлюбване. Е, тогава очаквайте неприятности от всички страни. И особено в общуването с хора, които така искат от вас любов и внимание. Внимавайте с попълването на всички видове формуляри. Уверете се, че подписът ви е истински.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Ще бъдете заети с покупки и продажби, финансови сделки и търговски начинания. Накратко с всичко което се отнася до парите, а не до живата и човешка комуникация. Неочакван поздрав от далечното минало ще изглежда като фантом. Ако това касае бивш любим, не се подавайте на неговите призиви.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Сами себе си ще хвалите, но това е нормално. Свършили сте огромно количество работа, очаквайте висока премия. Само не забравяйте за почивката, здравето не прощава. Между другото, от колко време не сте се преглеждали, плували и яли според режим? Проблемите може да дойдат внезапно и няма да имате време за „отпуск по болест“.

 

astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!