Дневен хороскоп – 22/08/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
121

ОВЕН (21 март – 20 април)

Ще имате много шансове за успех в бизнеса, но за любовта временно ще трябва да забравите. В противен случай, ако преследвате две цели, ще влезете в задънена улица Опитайте се да запазите всичко на нивото, на което сте в момента. Вечерта, ще трябва да преговаряте по телефона или по електронната поща. Във всичко, докажете себе си по достоен и благороден начин.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очаква ви забавно парти, по време на което ще се запознаете с очарователен човек. Възможно е чувството да се окаже искрено, ако сами не се настроите против него психически. По време на публични изяви или в колектива, трябва да бъдете изключително кратки. Обяснявайте всичко само по същество, без излишни думи.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ще има много нови и стари неща, които ще трябва да бъдат свършени навреме. Ще откриете в себе си, талантите на организатора и реформатора, които вече водят до повишение в кариерата. Похвалните ви постижения, ще бъдат забелязани от приятели и роднини. С любовния роман, ще трябва да изчакате малко, за да не объркате чувствата с мечтите.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес не се препоръчва, да поемате ангажименти към човек, който дори не знае думата “благодаря”. Вече сте се забърквали в такива абсурдни истории, затова бъдете по-мъдри. Ако откриете нови начини, да използвате вашите таланти, ще се окажете пред останалите си колеги. Вечерта внимавайте, стари приятели да не ви вкарат в конфликт.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Трябва да бъдете нащрек, за да не пропуснете възможностите в професионалната сфера. Не поемайте никакви рискове и не правете инвестиции, за да не се окажете зависими от отрицателни личности. Богатия опит, решителността и знанията, ще ви помогнат да заемете високо място в голяма и обещаваща фирма, ако разбира се, преди това изпратите автобиографията си.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Хармонизирайте бизнес контактите си и грамотно изграждайте отношенията с близките хора. От всичко това, ще зависи, работното ви настроение. Един добър ден, за да обърнете внимание на дребните неща, да почистите дома и да направите вътрешно преструктуриране. Постъпващата информация в личната сфера, трябва да бъде проверявана и проследявана.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес е добре да се занимавате със спорт или да се движите колкото се може повече. Ако нямате специална страст към такава активна почивка, тогава е по-добре, просто да се отпуснете в домашна обстановка. Разгледайте отблизо, всички предложения, свързани с текущата си работа. Може кардинално да промените професията си, ако пожелаете.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Препоръчително е, във всяка ситуация да разчитате само на себе си. Не е необходимо да се надявате, че помощ, ще дойде от приятели или колеги. Възможна е неочаквана среща с човек, който ще помогне да разрешите финансов проблем. Само не давайте и не вземайте пари на заем. Вечерта, може да се наложи, да обикаляте из града.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Без съмнения планирайте бъдещите си дела, както и организирайте семейни събития. Не разчитайте само на интуицията си, защото и здравия разум също има значение. Страхотен ден за творческа дейност и издигане в кариерата. От дълго пътуване с кола, е по-добре да се откажете.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Очаква ви активна почивка с приятели или роднини. Вие сте планирали всичко това, от дълго време, така че лесно може да поемете организацията по пътуването. На работното място, е възможно съкращение на персонала, така че, бъдете изключително отговорни към вашите задължения. Вечерта, трябва внимателно да следите за здравословното си състояние.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Ще намерите всякакви начини, за да съхраните стабилността на финансите си. Имате силата и търпението, да се справите с всичко, с което се заемете. Особено, ако ситуацията с получаването на пари, влезе в задънена улица. В любовната сфера, не трябва да бъдете прекалено чувствителни и уязвими. В противен случай, сами ще сте виновни, за глупавите си действия.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Възможни са затруднения и ще се наложи сериозно да разговаряте с шефа, за бъдещите перспективи. Някой от колегите, искрено ще ви подкрепят. В процеса на активна работа, трябва да почивате. Почивката, ще ви позволи, не само да се отвлечете от рутината, но и ще ви предпази от много негативни аспекти в професионалната сфера.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!