Дневен хороскоп 22/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
90

ОВЕН (21 март – 20 април)

Добре работи този, който става рано. Е, ако се наспите добре и не мрънкате, ви очаква страхотен ден, а финансовите дела ще вървят добре. Опитайте се да направите колкото се може повече добро на другите. Ще имате достатъчно сили за малки и глобални дела. Всички ваши действия, ще бъдат определени като „благородни“, не се притеснявайте.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Денят е добър за почистване у дома, на вилата, работа в градината, ремонти. Не се притеснявайте, ще имате време да реализирате плановете си за нула време. В екипа не трябва да работите така, че колегите да довършват всичко за вас. Както се казва, след мен потоп. Така може да загубите не само добрата си позиция, но и за дълго време да затворите вратата към перспективите.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ако непрекъснато се втурвате в битки и се биете по гърдите, ще си създадете проблеми. Амбициозните планове и високото самочувствие в този ден, не са най-добрият начин да спечелите благосклонност. Има възможност за ново запознанство с романтични нотки. Обърнете внимание на домакинските работи около дома, а за “дупката” в бюджета, ще може временно да забравите.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Сутринта ще се отегчавате и ще се отдадете на спомени. Но това не е причина да разваляте настроението на близките си. В какво са виновни, че да се любуват на киселото ви лице? Героичен акт, може да направите в любовта. Направете първи крачка към примирие, така ще се издигнете в очите на избраника. Ярки емоции очакват семейните с малки деца.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес ще бъде лесно да намерите общ език с хората около вас. Всички те ви обичат и са готови да помогнат. Е, не се ласкайте по този начин, в противен случай разочарованието ще бъде болезнено. Днес трябва да сте селективни до крайност, а не да преследвате илюзии. В работата си обръщайте внимание не само на резултата, но и на самия процес.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

На работа проблеми, в семейството напрежение и портфейла празен … Ако продължавате така, скоро ще изпаднете в депресия. Медитация и йога, ще ви помогнат. В противен случай дори не бива да излизате навън. На креативните, умът им ще бъде изпълнен с нови идеи. Благодарение на това ще бъде възможно, да внедрите нещата които искате в работата.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Не трябва да се щадите, а трябва да използвате цялата си енергия в професионалната област. Никога не е имало толкова много шансове за успех, колкото днес. Наистина ви очаква щастлив ден, не се отказвайте от нищо. Възможни са предложения за приятелство, любов и бизнес сътрудничество. Но страстта ви към традицията и реда, може да съсипе всичко.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква ви разнообразен ден, както по отношение на работата, така и на срещите. Новите хора ще ви изглеждат невероятно, като герои от приказка. Забавлявайте се, особено след като имате достатъчно време. Големи разходи очакват семейните. Това ще е в резултат на промяна на планове, ремонти, пътувания и закупуване на вещи за домакинството.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Ако днес не вложите всичко от себе си в работата, тогава не очакайте отличен резултат. Много ще зависи от вашата упоритост и предвидливост. Задължително спазвайте предпазни мерки за безопасност, ако работите в сериозно предприятие. И на пътя, не забравяйте да проверите състоянието на автомобила. Не са изключени повреди и аварии.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес ще ви бъде доста тъжно, осъзнавайки че навън е зима. А толкова неща не сте успели да направите. Празниците преминаха, а така не се получи да си починете пълноценно. Няма нужда да се сърдите на целия свят, всичко едва сега започва. Събитията от този ден могат да променят много в съдбата ви, бъдете по-внимателни.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес ще бъдете привлечени към изкуството и всичко, което е уникално. Дори няма да сте наясно с вашите действия и желания. Финансовата сфера ще се стабилизира, но не трябва да разчитате на огромни печалби. Все още не е време за инвестиции, особено ако работата ви е нестабилна и безперспективна.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Не трябва да се преструвате, че знаете и можете всичко. И така е ясно, че никой освен вас няма да се заеме с големите проекти. Покажете таланта си, дори в тези области, където сте начинаещи. Наградата за старанието, ще бъде огромна, скоро ще се убедите. Не се оправдавайте, ако млад колега ви покани на среща.

astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!