Дневен хороскоп 20/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
78

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес ще анализирате, драматизирате и ще подлагате всичко на съмнение. Внимавайте, може би сте избрали грешен път, а не този който води до победа. Успехът е близо, но умишлено унищожавате всичко. Във финансовата сфера, търсете нови ходове. Парите ще дойдат при вас в момента, когато забравите за дълговете, кризите и желаните покупки.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес използвайте интуицията си, а не разумния подход. Помнете, че проблемите са във всичко, не рискувайте репутацията си и се грижете за нервите си. Не е препоръчително, да опитвате нови ястия. Има вероятност за сериозно натравяне. Бъдете внимателни към здравето си.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Най-накрая, ще разберете какво ви трябва и ще тръгнете в правилната посока. Разбира се, няма да може да го направите без верни приятели. Да, и помощници във финансовата сфера ще имате достатъчно. Но те ще са по-скоро в частта “разходи”, отколкото да опазват бюджета ви. В семейството се очаква значително събитие, подгответе се специално за него.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Препоръчително е, да не се занимавате с неща, които по никакъв начин няма да променят живота ви към по-добро. Откажете се от срещи, починете си в тишина и не се поддавайте на унинието. Ситуацията в любовта изглежда не само прозаична, но и нелепа. Като дете, ще повярвате в една приказка с щастлив край. В работата, всичко ще е наред.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Ще нараните само себе си, ако нарушите правилата и тръгнете против принципите си. В работата може безопасно да приложите, богатата си фантазия. Особено ако е свързана с изкуство, реклама или редактиране. Интересно предложение ще получите от някой, с когото сте имали кратко, но ползотворно сътрудничество.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Очаква ви голям напредък в кариерата. Изглежда, дори не сте предполагали за талантите си. Скромни до неуместност. С труд ще се добивате до лицето, в което сте влюбени. Само не прекалявайте с изповеди, обаждания и подаръци. Ако всичко е с умереност, тогава ще съхраните връзката си в превъзходно състояние.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес, ще получавате радост от всичко, което правите. Това е чудесно усещане, когато имате любима работа, а около вас има искрени хора. По отношение на финансите денят ще е добър, ще може да си позволите щедри покупки, забавления и подаръци за близките. Уви, вечерта ще ви натъжи неочакван посетител.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очакват ви толкова много външни раздразнители, че да избягате от лошото настроение и негативите няма да се получи. Дори и ако усилено се стараете, в душата ви ще остане неприятен привкус. Възможна е, неочаквана финансова помощ. Оказва се, че някой искрено се притеснява за вашето положение и ви обгражда с грижи от всички страни.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Ще трябва да се борите за любовта си, но нали винаги сте мечтали да бъдете рицари. Сега ще ви се предостави, всичко необходимо за това – меч, броня и достоен противник. Баланс във финансите не чакайте. Ще трябва да похарчите голяма сума пари, за да купите всичко, от което се нуждаете. Ако пътувате, са възможни проблеми.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Не се препоръчва да се поддавате на страстите и да бъдете водени от емоциите. Вие сте толкова изтощени енергийно, затова си починете и се абстрахирайте от проблемите. За тези, които са се преместили на ново работно място, всичко ще се окаже дори по-добро от очакваното. Някой от вас, ги очаква кратко, но обещаващо бизнес пътуване. Може би печелившо.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Толкова усърдно ще доказвате мнението си пред колегите, че ще се объркате в приоритетите. Възможно е да ви обвинят в некомпетентност, но това не е страшно. Основното нещо е, да не изпаднете в немилост пред любимия човек. Не лъжете, не обещавайте нищо и дръжте дистанция в разговорите. Вечерта, ви чака незабравима вечер.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Препоръчително е да си вземете отпуск и да си починете от цялото си сърце. Но това не означава, че трябва да се запътите към магазините, да пиете алкохол и да не си лягате до зори. Става въпрос, да се отпуснете и прекарате дена в тиха и комфортна атмосфера. Чудесен ден за тези, който обичат спа процедури. Водните процедури, ще бъдат особено полезни за здравето.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!