Дневен хороскоп 18/05/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
115

ОВЕН (21 март – 20 април)

Откажете се от илюзиите и реално погледнете на нещата. Освен това по-нататъшното ви повишение зависи от това. Бизнесмените ще имат успех, ако не пестят пари за нов проект или продукти. Общуването с приятели ще доведе до радикални промени в личния живот. Вече не го очаквахте!

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Отношенията с колегите днес, ще се развиват много дружелюбно. Дори новите служители, ще се убедят във вашата компетентност и професионализъм. Но не бива да се захващате за големи творчески проекти. Те ще изискват много енергия и пари, които сега нямате. Битовата сфера ще се промени коренно, ако приключите отдавна започнатите дела.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ще получите много впечатления от новата си работа, ще установите контакт с колегите и ще планирате вътрешна трансформация. Пътуванията в чужбина ще се получат добре, ако предварително сте ги обсъждали. Подписвайте документите внимателно, не бързайте със заключенията. Ако решите да промените нещо в семейния живот, тогава действайте.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Ще имате много сили и желание, да промените коренно професионалната сфера. Но в общуването с колеги и ръководството, следете за думите си. Възможное да не ви разберат и дори осъдят. Съзнателна самоизмама ви очаква в любовта, така че се освободете от илюзиите. Повече конкретност, оптимизъм и инициативност.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Ако се държите твърде напористо и несериозно, ще си навлечете неприятности. Ситуацията може да се окаже изключително трудна и да е почти невъзможно да се измъкнете от нея. Прекрасен ден за пазаруване, ремонт и преместване. Но дългите пътувания, ще трябва да отложите. Фокусирайте се върху финансовото си състояние, попълнете сметката си.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Качеството на този ден, ще зависи изцяло от емоционалното ви настроение. Ако посрещнете сутринта с усмивка, тогава ще вървите през живота весело и естествено. Може да планирате ремонти, обновление или закупуване на предмети за бита. За всичко това ще има достатъчно пари, както и вътрешни резерви. Възможна е среща с бивш любим.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Истинска бъркотия ви очаква, ако решите да се държите не систематично и не сдържано. Предстои ви да тичате по инстанции, да преговаряте и да поемате отговорност. Но всичко би било наред, ако не бяха мислите за любимия човек. Те ще ви разсейват и бавят при решаването на важните въпроси. Възможна е голяма и неочаквана печалба.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Откажете се от демагогията. Така или иначе, сте казали твърде много на хората около вас. Едва ли ще ви разберат и ще слушат до самият край. Семейните могат да планират пътуване, то ще се развие по най-добрия начин. Във финансовите дела, ще се намеси някоя гръмогласна и користна особа. Опитайте се да я поставите на място.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес ще бъдете настроени твърде агресивно, както на работа, така и в отношенията с близките. С такова настроение няма да може да постигнете това, за което мечтаете. Добър ден за забавления, срещи с приятели, спорт и лечение. Що се отнася до любовните афери, тук като цяло всичко е отлично. Може отново не само да завладеете, но и да удивите избраника си.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес не се надявайте на хармония и разбирателство в отношенията с другите. Реагирате прекалено бурно на всичко, без контрол и задържки. Не преминавайте на лична основа при спор с шефа. Тук ситуацията може да стане изключително неприятна. Във финансовата сфера са възможни малки проблеми, носете банковата си карта със себе си.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес ще разчитате на едно, но в крайна сметка ще се случи нещо съвсем различно. Но началото на някакво мащабно начинание е поставено. Желанието за изкачване по кариерната стълбица, ще се сбъдне. Основното е да имате надеждно рамо, на което да се опрете. Високото самочувствие, може негативно да се отрази на романтична връзка. Бъдете по-отстъпчиви и нежни.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Днес ще ви бъде трудно да намерите съмишленици, така че цялата работа ще трябва да свършите сами. Но ако намерите необходимата информация, ще може да се измъкнете от всякакви проблеми. Не са изключени слухове зад гърба, кавги с близки и грешки в документите. Някой умишлено ви играе по нервите, бъдете внимателни. Успех се очаква във финансовите въпроси.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!