Дневен хороскоп – 17/08/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
100

ОВЕН (21 март – 20 април)

Очакват ви много приятни изненади, които ще ви заредят с енергия за целия ден. Необходимо е да оставите настрана установените принципи, за да не отблъснете любимият. Не е необходимо да решавате финансови проблеми, без предварителни анализи. В противен случай, ще се разделите с всичко, което сте натрупали.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Може да попаднете в капан, ако от сутринта започнете да копаете в миналото. Забравете всичко, което се е случило и живейте в настоящето. Ресурсът във финансовата сфера, ще ви помогне да си върнете всичко, което някога безразсъдно сте пропиляли. Творческата самореализация, ще ви помогне да откриете в себе си нови таланти, които водят до успех.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Очаква ви добър късмет по отношение на финансовите въпроси, което ще ви позволи да купите необходимото за себе си и вашите близки. Благоприятно ще се развиват, премествания и реформи в ежедневието. Интригите и рисковите начинания, ще доведат до разочарование. Не трябва да пренебрегвате превантивните мерки, срещу инфекциозни заболявания.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Очаква ви професионален успех и попълване на портфейла. Усещането за собствената ви значимост, ще открие ярки перспективи в кариерата. Опитайте се, да планирате деня си така, че да има място за почивка и комуникация с приятели. Очарователно събитие вечерта, ще ви зареди с приятни емоции.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви романтичен ден, когато среща с близък човек, ще изтрие миналите привързаности. В работата, ще имате няколко варианта за реализация, но изберете най-перспективните. Старайте се да действате активно, а не пасивно да наблюдавате обкръжаващата ви реалност. Вечерта, ще ви донесе един куп приятни изненади.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Ще трябва да консолидирате цялата си воля, за да преодолеете препятствията по пътя. По-добре е да изоставите любовните дела, особено ако сте женени. Имунитетът ви е доста висок, така че не ви застрашават проблеми и болести. Неочаквано събитие в семейството, е възможно вечерта.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Не се препоръчва днес, да поемате грижите и проблемите на другите хора. Това ще подкопае организма ви морално и физически. Пестете пари, за да купите нещо, което е нужно за вашия дом, а не ги харчете за глупости. Трябва да изплатите дълговете си, за да може да си поемете дъх свободно и да планирате бъдещите покупки.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква ви обрат в личния живот. При много от вас, ситуацията ще се промени толкова драстично, че ще сте принудени да преразгледате плановете си за следващата година. Събитията, планирани от членовете на семейството, ще бъдат благоприятни. Ако искате да напреднете в кариерата, трябва да бъдете максимално консолидирани.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

От сутринта, ви очаква забързан ден, така че не планирайте нищо сериозно и мащабно. Самолечението, може да навреди на тялото ви, както и да подкопае имунитета. Възможни са интересни оферти за работа, договори и пътувания до друг град. Изненадите може и да не са толкова приятни, колкото изглеждат. Бъдете търпеливи.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

За вас, ще започне нова ера в професионалната сфера, когато получите нов проект от вашите босове. Отлично ще се развиват дела, свързани с финанси и юриспруденция. Ако отхвърлите скептичните коментари и критики на вашите колеги, тогава ще забравите за проблемите. Вечерта ви очакват, добри новини.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Бъдете по-внимателни, когато подписвате документи, договори и кореспонденция в интернет. Може да влезете в задънена улица, което ще се отрази зле на работата и личния ви живот. Заобиколени от семейството и близките, има шанс да намерите хармония в душата си. Не се ядосвайте и мърморете, така ще постигнете много.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ще получите толкова нова и ненужна информация, че неволно ще попаднете в капан. Помощ, ще дойде при вас неочаквано и от страна, която въобще не сте очаквали. Знаците на съдбата в любовта, ще ви позволят да направите правилните изводи за избраника си. Не казвайте нищо излишно, за да не съжалявате по-късно.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!