Дневен хороскоп 16/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
77

ОВЕН (21 март – 20 април)

Съдбата ще ви предпази от много проблеми и трудности. Въпреки че финансовата област наистина не ви безпокои, личната сфера, откровено ви изтощава.С роднините трябва да бъдете по-учтиви и сдържани. Не ги обвинявайте, че не са толкова практични, колкото сте вие. Както се казва, всеки си има свои собствени недостатъци, смирете се.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Препоръчително е, да започнете да се подготвяте за пoчивка. Внимателно планирайте всичко, купете необходимите неща, изчислете бюджета и направете резервации. Възможно е също днес, да посрещате гости от далече или да се сблъскате с битови проблеми. Вечерта се въздържайте от груби думи. Може лесно да избухнете, заради дреболии.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Трябва на всичко да гледате по-философски, за да не натворите ненужни неща. Не всичко е толкова лошо и тъжно, колкото ви изглежда. И от отрицателните ситуации, понякога има полза. Ако издържите този урок, ви очаква щастлива среща, просперитет и добро здраве. Между другото, днес ще са уязвими черният дроб и далака.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Препоръчително е, да се занимавате със собствените си дела, а не с проблемите на непознати. Разбира се, да помагате е благородно, но не и днес. Добре е да видите, какво ви е нужно за успешното саморазвитие и работа. Любовните страсти, по-добре избягвайте. Всичко е мимолетно, особено ако се отнасяте към това леко и повърхностно.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Не трябва да насилвате събитията в личната сфера. Избраникът ви, не е готов за нещата, които му предлагате. По-добре добавете романтика и нежност във връзката или планирайте съвместно прекарване на времето.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Очакват ви някой неприятни мигове, но всичко може да бъде преодоляно, ако положите усилия. За вашите таланти, ще разберат всички, освен ако не ги криете дълбоко в себе си. Детайлно подходете към работата, така незабавно ще уредите финансовото си положение. Вечерта трябва да се разходите, преди лягане, за да се отървете от мрачните мисли.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Трябва да работите усилено, за да постигнете нещо значително. Ако в любов вече сте готови да действате, не слушайте никого, а решете всичко сами. Разширявайки границите на вашият опит и знания, ще може да откриете в себе си много нови способности. Вечерта чакайте изгодно предложение, от далечен роднина.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква ви, един не много приятен ден, но в същото време, ще имате много перспективи за кариерно развитие. Във вашия личен живот има много неуредени неща, което може да доведе до кавга с любимия човек. Ако пазите здравето си, особено психическото, тогава никакви проблеми няма да ви застрашат.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Препоръчва се, днес да се откажете от пътувания на дълги разстояния. По-добре, отделите време за почивка със семейството или сред природата. Отлично ще се развиват сделките с бизнес партньори, продажбите на недвижими имоти и преместването в друго жилище. Максимална разсъдителност, трябва да проявите при пазаруване. Не купувайте всичко под ред, иначе ще останете без пари.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес, ще имате късмет в любовната сфера. Особено ако сте мъж, очаквайте ярки и положителни промени. Ако покажете търпение, ще постигнете взаимо разбирателство с човек, когото от дълго време харесвате. Сред колегите, ще успеете да се самоутвърдите. Само не се претоварвайте с работа, в противен случай ще се превърнете в работохолик.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес ще поискате топлина, нежност и разбиране, колкото и да е странно, от човек, който не ви обръща внимание. Възникващите в работата ви проблеми и пречки, приемете спокойно. В противен случай, би било трудно да зададете правилния ритъм на текущите събития. За да постигнете целите си, трябва да сте упорити и целеустремени.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Днес не правете от мухата слон, още повече, че не сте професионалист в такива дела. С увереност се движете към целта, свършите си добре работата и не очаквайте подкрепа от другите. В неформална обстановка, е възможен разговор с вашият началник. Вие самите не сте очаквали, че ще предизвикате такова доверие от онзи, на когото гледате от долу нагоре.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!