Дневен хороскоп 15/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
58

ОВЕН (21 март – 20 април)

Съществува риск от материални загуби. Особено, ако не знаете думата “икономия”. Сизифов труд – знаете ли какво е това? Тогава не е нужно да правите неща, с които не сте много запознати или не носят печалба. В любовните дела напротив, ще сте на висота. Може да очаровате човек, който преди това дори не ви е забелязвал.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очаква ви стресова ситуация, свързана с изясняване на отношенията. Близък приятел, ще ви провокира към конфликт и след това, ще ви обвини за всички смъртни грехове. Парите ще са ви достатъчни, за да помислите за обновяване на гардероба и външния вид. И не е нужно да се консултирате с някого, за да си купите нещо за себе си.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Отличен ден за туризъм, спорт и семейни екскурзии сред природата. Всичко ще бъде чудесно, ако планирате ваканцията си предварително. Късмета в любовта, ще ви изглежда почти мистичен, но не бъдете прекалено лековерни. Новият ви любим, може да се окаже истински спекулант. От гледна точка на чувствата, а не на парите.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес се опитайте на всичко да гледате оптимистично, без да задълбавате. Така, ще бъде по-лесно, да оцелеете в този труден ден. С прехвърлянето на пари в друга сметка, бъдете внимателни-възможна е измама. В личната сфера, трябва да изчакате нещата да утихнат. Не се опитвайте, да изяснявате нищо.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви много натоварен ден. Ще трябва да свършите толкова много, че дори да направите пътуване сами. Основното нещо е да не бързате и не се опитвайте да правите всичко наведнъж. В комуникацията с колегите е необходима гъвкавост, а пред шефовете, не се оплаквайте. Вечерта са възможни неприятни новини.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Препоръчително е да положите усилия, за да постигнете резултат във финансовата сфера. Разбира се, да броите парите си е приятно преживяване, но по някаква причина, ще решите да похарчите всичко, което сте натрупали. Тактичност, ще ви бъде необходима в любовта. Ако приложите правилната тактика, партньорът ще ви гледа с други очи.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Може да се препънете, ако не озаптите своя ентусиазъм. Опитите ви да поправите мълниеносно всичко в работата си, може да доведе до многобройни грешки. В личния живот, колкото и да е странно, ще се нуждаете от здравословно чувство за хумор. Само без сарказъм, в противен случай отношенията ще се влошат.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес, няма да е най-добрият ден, по отношение на решаването на бизнес и финансови проблеми. По-добре посветете деня на почивка, културни развлечения и общуване с близките. Ако времето позволява, отидете сред природата или на вилата. Трябва да избягвате нервното претоварване, то може да доведе до депресия.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес, денят, ще ви изглежда безоблачен и щастлив. Особено, ако получите обещани пари по сметката си. Не се опитвайте незабавно да харчите всичко, отделете си пари за почивка. Възможно е също, вашите близки да се нуждаят от спешна помощ. Ако ги затрупате с щедрост и топлина,това ще ви се отплати, в близко бъдеще.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Не се препоръчва да се отпускате прекалено рано, защото може да загубите доста перспективи в работата си. В личния живот, може да се наложи да направите важен избор. Тук без интуиция, няма да минете. Битовите и семейни проблеми, ще решите леко, но финансовите, ще се окажат по-сериозни, отколкото ви е изглеждало преди.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес, ще бъдете подложени на голямо напрежение, което ще продължи до края на деня. Може би сами сте се настроили така? От лечение на хронични заболявания не се отказвайте. Ако това е сезонна алергия или гастрит, тогава използвайте вече тествани средства. Ще е добре, също да започнете лека диета или някакъв вид спорт.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Очаква ви емоционален ден, когато нещата ще се развиват непредсказуемо, в случай че загубите контрол над себе си. Добър шанс за успех в бизнеса, ще имат тези, които са инвестирали в стоки. В семейния живот могат да възникнат проблеми, свързани с преместване или смяна на жилището. Не бързайте с плащането на пари, от личната си сметка.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!