Дневен хороскоп 15/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
139

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес слушайте интуицията си, за да не правите грешки в трудни моменти. Полезно е да направите ревизия, както на гардероба, така и на личните си взаимоотношения. Ако планирате отпуск, то нека почивката ви бъде активна. Всеки спорт днес, ще помогне за подобряване на здравето и освобождаване от негативността. Вечерта очаквайте благоприятна оферта за работа.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

В този ден, трябва сериозно да се замислите за режима си на хранене, почивката и работата. Понякога действате прекалено лекомислено, от тук и честите настинки и умората. Неочаквана среща с приятел, ще ви помогне да погледнете някои познати неща по различен начин. Ако имате любим човек, прекарайте вечерта с него. Може да отидете на кино, театър или да се разходите.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес ще трябва да се примирите пред обстоятелствата, които изведнъж ще влязат в живота ви. Разбира се, това ще бъде досадно, но няма друг начин. Отчаяна борба предстои на тези, които са решили да сложат край на лошите навици. Повярвайте, че само след няколко седмици, сами ще се насладите на успеха си, в това не леко начинание.

РАК (22 юни – 23 юли)

Очаква ви ден, изпълнен с приключения и вълнение. Само от игрите, свързани с влагане на пари, трябва да се откажете. Бизнесмените и политиците, успешно ще проведат преговори с чуждестранни партньори. Може да водите активен социален живот, да създавате полезни контакти и подписвате договори. За здравето, следвайте щадяща диета.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Ще намерите хоби или ниша, която ще ви хареса и на която впоследствие ще посветите много години. В любовта някои хора ще ви разочароват, а други, напротив, ще ви станат верни приятели или любими. Бъдете предпазливи при работа с документи, особено ако се занимавате с финансови въпроси. Бурното въображение в творчеството, ще отвори неочаквани перспективи пред вас.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Егоцентричният ви характер, ще ви помогне да постигнете много цели. Дори и такива, които не сте успели да осъществите по-рано, ще реализирате лесно. Ще е добре да станете по-взискателни към себе си, както и да започнете нещо коренно ново. В любовта, очаквайте изненада или скъп подарък от любимия. А семейните е време, по-смело да погледнат на промените.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Не мълчете, а смело заявете за себе си – това е, което трябва да направите днес. Но не до степен, в която другите ще оглушеят от вика ви. Финансовите проблеми ще се окажат твърде трудни, за да ги решите за няколко часа. Ще ви е необходима помощ от адвокат, особено ако въпросът се отнася до документи. По пътя бъдете внимателни, намалете скоростта.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква ви двусмислен ден. Може да загубите, но и да победите, ако навреме заемете правилната позиция. В личния живот, не се колебайте дълго време, в противен случай ще загубите бдителност. С конкурентите трябва да се държите директно и без предразсъдъци, особено ако от вашата активност, зависи бъдещият успех.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес още от сутринта трябва да се мобилизирате, защото ви очаква много работа. Не се захващайте с тези неща, от които нищо не разбирате. Добър ден за преместване, пазаруване за дома и отдих на открито. Само следете за здравословното си състояние, не прекалявайте, с разходките и студените напитки. Вечерта настроението ви може да се развали, поради някои новини.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Очаква ви неприятен ден, но сериозни проблеми не се предвиждат. Спорове с колеги и претенциите на шефовете, могат да развалят вашето настроение. Но в личната сфера се очакват интересни срещи и неочаквани изненади. Няма да има фундаментални промени във финансите, така че може да организирате пазаруване и забавления.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

В този ден ще се изправите лице в лице с минали грешки. Ще имате много възможности да се реализирате професионално, но главното е да не се държите прекалено напористо. Стабилност във финансите, ще се появи само след подписването на договор. Ще получите добра сума предварително. Укрепването на имунитета, е от първостепенно значение.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

В любовната сфера днес, ще получите приятни вълнения. Отношенията с любимия са хармонични и това вече говори много. За да постигнете финансов успех, трябва да сте по-икономични. Дори ако планирате да закупите нещо скъпо, изчислете бюджета до най-малкия детайл. Денят е благоприятен за процедури, свързани с почистване на кожата.
astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!