Дневен хороскоп 15/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
78

ОВЕН (21 март – 20 април)

За вас, ще започне нова ера в професионалната сфера, когато получите нов проект от вашите босове. Отлично ще се развиват дела, свързани с финанси и юриспруденция. Ако отхвърлите скептичните коментари и критики на вашите колеги, тогава ще забравите за проблемите. Вечерта ви очакват, добри новини.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Бъдете по-внимателни, когато подписвате документи, договори и кореспонденция в интернет. Може да влезете в задънена улица, което ще се отрази зле на работата и личния ви живот. Заобиколени от семейството и близките, има шанс да намерите хармония в душата си. Не се ядосвайте и мърморете, така ще постигнете много.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ще получите толкова нова и ненужна информация, че неволно ще попаднете в капан. Помощ, ще дойде при вас неочаквано и от страна, която въобще не сте очаквали. Знаците на съдбата в любовта, ще ви позволят да направите правилните изводи за избраника си. Не казвайте нищо излишно, за да не съжалявате по-късно.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Очакват ви много приятни изненади, които ще ви заредят с енергия за целия ден. Необходимо е да оставите настрана установените принципи, за да не отблъснете любимият. Не е необходимо да решавате финансови проблеми, без предварителни анализи. В противен случай, ще се разделите с всичко, което сте натрупали.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Може да попаднете в капан, ако от сутринта започнете да копаете в миналото. Забравете всичко, което се е случило и живейте в настоящето. Ресурсът във финансовата сфера, ще ви помогне да си върнете всичко, което някога безразсъдно сте пропиляли. Творческата самореализация, ще ви помогне да откриете в себе си нови таланти, които водят до успех.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Очаква ви добър късмет по отношение на финансовите въпроси, което ще ви позволи да купите необходимото за себе си и вашите близки. Благоприятно ще се развиват, премествания и реформи в ежедневието. Интригите и рисковите начинания, ще доведат до разочарование. Не трябва да пренебрегвате превантивните мерки, срещу инфекциозни заболявания.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Очаква ви професионален успех и попълване на портфейла. Усещането за собствената ви значимост, ще открие ярки перспективи в кариерата. Опитайте се, да планирате деня си така, че да има място за почивка и комуникация с приятели. Очарователно събитие вечерта, ще ви зареди с приятни емоции.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква ви романтичен ден, когато среща с близък човек, ще изтрие миналите привързаности. В работата, ще имате няколко варианта за реализация, но изберете най-перспективните. Старайте се да действате активно, а не пасивно да наблюдавате обкръжаващата ви реалност. Вечерта, ще ви донесе един куп приятни изненади.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Ще трябва да консолидирате цялата си воля, за да преодолеете препятствията по пътя. По-добре е да изоставите любовните дела, особено ако сте женени. Имунитетът ви е доста висок, така че не ви застрашават проблеми и болести. Неочаквано събитие в семейството, е възможно вечерта.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Не се препоръчва днес, да поемате грижите и проблемите на другите хора. Това ще подкопае организма ви морално и физически. Пестете пари, за да купите нещо, което е нужно за вашия дом, а не ги харчете за глупости. Трябва да изплатите дълговете си, за да може да си поемете дъх свободно и да планирате бъдещите покупки.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Очаква ви обрат в личния живот. При много от вас, ситуацията ще се промени толкова драстично, че ще сте принудени да преразгледате плановете си за следващата година. Събитията, планирани от членовете на семейството, ще бъдат благоприятни. Ако искате да напреднете в кариерата, трябва да бъдете максимално консолидирани.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

От сутринта, ви очаква забързан ден, така че не планирайте нищо сериозно и мащабно. Самолечението, може да навреди на тялото ви, както и да подкопае имунитета. Възможни са интересни оферти за работа, договори и пътувания до друг град. Изненадите може и да не са толкова приятни, колкото изглеждат. Бъдете търпеливи.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!