Дневен хороскоп, 13.12.2020г

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
108

ОВЕН (21 март – 20 април)

Не се препоръчва да спорите и налагате своите принципи на другите. Нищо добро, няма да излезе от това, особено ако сте настроени към всичко агресивно и непримиримо. Възможни са нервни сривове, въз основа на ревност. Ако не вярвате на избраника си, тогава си струва да говорите с него откровено. Не бъдете мнителни, а станете по-реалистични.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес, ще бъдете в такова комфортно състояние, че дори финансовите проблеми няма да могат да ви измъкнат от него. Ще решите да се задоволите с това, което сте натрупали. И това между другото, е правилното решение. Новите романтични запознанства, ще ви помогнат да се отвлечете от тъжните спомени за бившата си любов. Не стойте до късно на компютъра.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Очаква ви ден, на културни забавления. Ще посетите не само интересно събитие, но дори и зоологическа градина с приятели. За мащабни придобивки не е добър ден, затова вкарайте парите в сметката си. Благоприятни предложения за работа ще имат тези, които отдавна са фокусирани върху нова сфера на дейност.

РАК (22 юни – 23 юли)

Трябва да се погрижите за външния си имидж, да актуализирате гардероба си, да посетите козметичен салон. Спокойно реагирайте на това, което колегите говорят за вас. Ако тяхната критика е конструктивна, тогава слушайте. Необвързаните имат всички шансове, да срещнат един интересен и надежден човек. Само бъдете по-инициативни.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви, един отличен ден, когато много от желанията ви ще бъдат изпълнени, а хората ще ви правят комплименти. Основното нещо е, да не се възгордявате, а да приемате всичко с достойнство. При решаването на финансови проблеми, ще ви помогне влиятелен човек, с когото ще се свържете. Може да избегнете настинките, ако се закалите.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Ще откриете в себе си такива таланти, за които дори не сте предполагали. Просто не забравяйте да свършите работата, от която зависи финансовото ви състояние. Хармонията в душата ви, към която толкова много се стремихте, може да бъде прекъсната от един неделикатен човек. Имайте предвид, че ако се подведете по него, ще съжалявате. Вечерта ви чака изненада.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Ще успеете да постигнете целите, които сте си поставили миналия месец. Необходими са независими преценки, на тези, които се занимават с политика, педагогика или изкуство. Следобед, може да се срещнете с човек, когото някога сте обичали силно. В каква посока, ще се развие ситуацията, зависи от вас.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Ще намерите съмишленици, които ще подкрепят вашият бизнес. Най- накрая ще ви провърви, както с партньори, така и с печеливши инвестиции. За любовни изповеди и предложения изберете друг ден, защото днес вашите мисли ще се движат около парите. Вечерта си починете и релаксирайте.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Очаква ви труден ден, особено ако непрекъснато се оплаквате от съдбата. Откажете се от спорове с роднини, дори и ако ви е трудно да сдържате мнението си. Принципността в семейния живот, ще се превърне в пречка за хармонията. В крайна сметка, връзката със съпруг/а, ще придобие негативен отенък.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Доста грижи и неприятности, ще ви се струпат на главата и само здравомислието и планирането, ще ви помогнат да се отървете от тази суета. Ако не се заемете с нещо ново, всичко бързо ще ви омръзне. В личната сфера, ситуацията може да бъде двусмислена, когато ще трябва да изолирате не само истеричните съперници, но и да се оттеглите.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Бъдете приятелски настроени към околните. Тогава никой няма да ви обвини в невежество или негласно ласкателство. При получаването на пари, може да имате проблеми, но не се опитвайте да ги разрешите със сила. По-добре е да потърсите помощ от тези, които по-добре от вас, разбират от такива въпроси. Вечерта ви чака съдбоносна среща.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ще трябва да простите, да се извините и да забравите завинаги неприятните мигове, които някога са ви разделяли от любимия. Един добър ден за пазаруване, културни събития и отдих. Ако ви предложат нова работа, то в бъдеще, ще се окаже перспективна. Битовите проблеми днес, ще решите трудно.

astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!