Дневен хороскоп – 13/08/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
128

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес ще се потопите в мисли, забравяйки за най-важното. Има толкова много работа наоколо, а вие сте потънали в меланхолия. Телефонните разговори ще бъдат не само по същество, но и без конкретна причина. Опитайте се да се откажете от всичко, което пречи на концентрацията. Ако не се заемете с профилактика на болестите, тогава здравето ще се разклати. Ще го усетите вечерта.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес ще имате героиски вид и остър поглед. Това е, което ще помогне да подобрите финансовите дела и да хванете някоя изгодна оферта. Но внимавайте, някои колеги ще се стремят към същото. Ако пропуснете възможностите, ще останете за дълго време с нищо. Да отлагате личния си живот “за утре” е нещо неблагоприятно. Отидете на среща.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ако продължите да изнемогвате в печеленето на пари, ще се превърнете в меркантилен тип. Огледайте се – лято е, птиците пеят, децата тичат по улиците. Абсорбирайте всичко, което ви зарежда позитивно. Добре е да спортувате, да отидете на басейн или да играете волейбол. Е, ако приятели ви поканят на гости или сред природата, не отказвайте.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Денят обещава да бъде не само богат на събития, но и запомнящ се. Изглежда много събития сякаш се случват отново, осветявайки пътя и зареждайки енергия. По-малко въздишайте за бивша любовна история. Значи така е трябвало да бъде, третирайте това философски. Запишете мъдър съвет от роднина и го запомнете.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Ако подходите точно и своевременно към финансовите въпроси, тогава няма да загубите. Всичко ще върви като по часовник, дори може да инвестирате част от средствата в правилен бизнес. Необвързаните имат всички шансове да се влюбят. Освен това чувтвата ще ви залеят, няма да може да избягате. Търсенето на нова работа или квартира, няма да бъде успешно, не се суетете.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Очаква ви прекрасен, но с горчив послевкус ден. Някого ще трябва с всички сили да защитавате, а на друг да кажете цялата истина в лицето. Не бъдете тъжни, защото всичко това води до възпитание. На кого? Естествено, на вас. Новина от устата на някой от вашите колеги ще ви развесели и дори ободри. Но го запазете за себе си, за да не достигне до шефовете.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес няма да седите със скръстени ръце, работата трябва да се свърши точно и навреме. Забравете за малко личните дела, семейните и финансови затруднения. Целият акцент трябва да е върху онези проекти, които трябва да бъдат изпълнени. Освен това пред вас се откриват огромни перспективи. Бизнес пътуване в чужбина, ще бъде успешно.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес може да дадете воля на емоциите си, но само умерено. Не трябва да вършите работа си с такова лице, сякаш целият свят се е срутил отгоре. Колкото по-оптимистични и бодри сте, толкова по-добре. Обърнете внимание на нещата, от които умишлено сте се отказвали преди. Има шанс да привлечете достойни партньори на ваша страна и да реализирате позабравени проекти.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес ще намекнете на всички, че не се нуждаете от помощ и съвети. Това е чудесно, но как ще се справите сами с огромното количество работа? Самонадеяността понякога е положително нещо, но сега е неуместна. Следете за здравето си, за да не се разболеете преди уикенда. Особено ако за него, сте направили грандиозни планове.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес никой няма да ви засенчи, ще сте великолепни от всички страни. Работата ще се развива отлично, ще се проявят творчески таланти и усмивка на лицето. Причините за доброто настроение ще са много, може да ги споделите с близките си приятели. Някои от вашите колеги, искат да ви унижат. Не позволявайте да ви манипулират.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Препоръчително е да бъдете „в час“ и да изпълнявате задачите навреме. Шефовете няма да пропуснат да ви похвалят и дадат бонус, най-важното е да се опитате да сте концентрирани. Парите може да сложите настрана, скоро те ще са полезни за лични нужди. Ако планирате дълго пътуване, тогава спестяванията ще са точно на място. Възможен е конфликт с роднина.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

На този ден ще искате да реорганизирате личното си пространство. И ще го защитите толкова ревностно, че ще изплашите целия екип. Не мълчете, когато ви задават разумни въпроси, отговаряйте директно. Днес това качество, ще ви помогне да се кандидатирате за достойна позиция. Вечерта чакайте новини, които могат да ви изненадат.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!