Дневен хороскоп 12/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
83

ОВЕН (21 март – 20 април)

Препоръчително е да бъдете по-скромни и срамежливи, когато става дума за романтични запознанства. Не включвайте веднага практичността и реализма си, защото чувствата тук са по-важни. Богатия опит в работата, ще ви помогне в комуникациите с нови партньори. Това, няма да бъдат ваши сънародници, а хора от чужбина. Така че, покажете на какво сте способни.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Трябва да обърнете повече внимание на основната си работа. Тук вашите позиции са много уязвими и репутацията ви виси на косъм. Ако станете по-отстъпчиви и учтиви при общуването с колеги, ще коригирате неприятните ситуации. Малко нерви, ще изхабите по отношение на избраника си. Защо се опитвате да го преобразите по себе си?

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Очаква ви късмет в почти всички сфери на живота, но има едно “но”. Разчитате твърде много на някой друг и сами не си давате много зор. Поговорката, “работата не е заек да избяга …” не е за вас в тази ситуация. Напротив, трябва да станете много инициативни и дори експресивни, за да постигнете високи резултати.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Имате такива надеждни, интелигентни партньори и колеги, че може лесно да се отпуснете, без да мислите за последиците от работата. Обърнете внимание на здравето си, не стойте на открито. Дори навън времето да ви изглежда приятно, слънцето може да бъде много опасно за организма ви. Вечерта очаквайте пътуване.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви успеха в бизнеса. В проучванията и творческите проекти, също ще постигнете значителен напредък. Основното нещо е да сте внимателни, за да не изгубите верните си приятели и разположението на влиятелни хора. Някой от вас, ще получат работа, за която отдавна мечтаят. Но в любовта всичко ще е тихо, но това може да преживеете.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Ще сте погълнати от битови и финансови проблеми. Толкова ще искате да излезете и да се поразходите, а ще трябва да чистите, ремонтирате или работите. Не се притеснявайте, вечерта ще компенсира всичко, особено ако дългогодишен почитател ви покани на среща. Само ще ви остане, набързо да посетите фризьорския салон.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Не трябва да мислите само за вашето благополучие, трябва да се погрижите и за близките до вас хора. Освен това, възрастните ви роднини отдавна чакат вашата подкрепа. Ако сте прекалено егоистични, тогава в замяна ще получите същото отношение. Денят е благоприятен, за занимания със старото ви любимо хоби.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Изживейте този ден, не само в полза на емоциите си, но и на здравето. Ако приятелите ви поканят на гости, се съгласете. Основното нещо е, да не прекалявате с пикантна храна. Вечерта, може да получите някакви странни новини, които определено ще ви развалят настроението. Въпреки че, всичко ще зависи от вашия реализъм.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Вложете в работа си, цялата си сила. След това, ще може да се изпъчите и кажете, че сте истински герой. Ако погрешно интерпретирате думите на любимия си, по ваш адрес, тогава ще затънете в ревност и догадки. Добре е, понякога да се поставяте на мястото на някой, когото незаслужено обиждате. Опитайте, това помага.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Очакват ви срещи, пътувания и печеливши сделки. Дори не сте предполагали, че един ден може да промени всичко толкова радикално. Може да ви бъде предложена нова работа, но не се съгласявайте веднага. Отличен ден за посещение на козметик, зъболекар и обновяване на гардероба. Отдавна е време, да промените имиджа си.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Съставете си такъв режим, че да не си губите времето и да съхраните силите си. Всичко обмислете до най-малкия детайл и след това се земете с работа. Малките проблеми със здравето, могат да бъдат решени с помощта на народните методи за лечение. Ако имате хронични заболявания, със сигурност знаете как да се справите с тях.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ще трябва да се справите с финансовите проблеми, които отдавна ви подтискат. И не е нужно да казвате, че малко ви плащат, ограбват или лишават от бонуси. Просто харесвате да живеете на широко – това е всичко. Днес това няма да мине и ще се нуждаете от строги икономии, дори при закупуването на продукти.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!