Дневен хороскоп 12/03/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
115

ОВЕН (21 март – 20 април)

Препоръчително е, да бъдете по-мили и учтиви към хората, които до голяма степен са ви помагали в кариерата. Дори настроението ви, да не е на висота, трябва да контролирате емоциите си. Спестяването, ще ви помогне да отделите известна сума за нуждите на дома или за бъдеща ваканция. Здравето ви, не е застрашено, ако се обличате според времето и не стоите на студено.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Трябва да работите в “екип”, за да изпълните всички задачи, възложени ви от началниците. Сами едва ли ще достигнете тези висоти, които сте си поставили. Денят е добър, за кардинални промени в любовната сфера. Ако вече имате човек до себе си, е време да поемете инициатива и да му направите официално предложение.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Възможно е днес да се чувствате унили и депресирани. Ако ситуацията стигне много далеч, е по-добре да си останете у дома и да се лекувате. Новите ви планове, ще изискват огромна енергия, която все още нямате. Така че, правете нещо тихо, приятно и интересно. Добре ще е, да си припомните хоби, към което сте се увлекли като дете.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес, ще покажете невероятна преданост към работата си, дори ще се откажете от печелившо партньорство. Е, ако вашата интуиция ви говори така, тогава го направете. Въпреки че, някои от нюансите на сътрудничеството, могат да бъдат обмислени. В личния си живот, ще трябва да вземете решение, което ще засегне отношенията с вашият партньор.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви, добър и топъл ден, когато мнозина ще се съгласяват с вашите решения безмълвно. Само че, такова отношение отвън невинаги е искрено, не се заблуждавайте. Задавайки си далечна цел, се подлагате на риск. Първо, направете това, което е близко и лесно и след това правете планове за бъдещето.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Може да загубите подкрепата на близки хора. Но това ще се случи поради ваша вина и прекомерна самоувереност. Ентусиазмът в личния живот, ще ви доведе до желаните промени. Може да завоювате човек, който наистина харесвате. Вечерта не мечтайте за неща, които може да се окажат химера.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Очаква ви един истински празничен ден. Разбира се, много от мечтите, ще си останат само мечти, но дори и мисълта за тяхното реализиране ще ви дава вдъхновение. Обстоятелствата във финансовата сфера, няма да оправдаят надеждите ви, затова пък любимия човек, ще ви зарадва с много изненади. Вечерта се погрижете за здравето си.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес, може да решите да прекарате времето си с приятели и роднини. Зад хоризонта, ще останат проблемите, които е било трудно да решите сами. Обличайте се според времето, в противен случай, са възможни простуди. От физическо натоварване и фитнес, е по-добре да се откажете, за да не застрашите общото си здраве.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Очаква ви красив ден, в който ще имате възможност да помечтаете. Всичко ще се развива – без пречки и недоразумения. Да се освободите от философските си възгледи за любовта, ще ви помогне приятел, който с личен пример, ще ви покаже, че реализмът тук е по-уместен. Оптимизъм няма да ви е излишен, ако ситуацията стане напрегната.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Очаква ви щастлив ден в работата. Ще може да реализирате дори тези проекти, които от много време лежат, забравени в документите. Във финансовата сфера, ще трябва да се справите с проблемите, останали от минали години. Има възможност да създадете печелившо сътрудничество по ваши условия, което вече води до успех.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Препоръчително е да бъдете по-внимателни, при общуване с околните. Възможно е да станете жертва на манипулация, при това, от познати ви личности. Последователните действия в личния ви живот, ще доведат до правилни решения и обективни изводи. Прекалената ревност от ваша страна, е вредна за връзката ви.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Днес е по-добре да работите в екип, за да получите бърз и качествен резултат. Чрез обединяване на силите, може да завършите плановете си за няколко месеца напред. Преди да се захванете с нещо ново, завършете първо старите дела. Доброто финансово положение, ще ви позволи да си купите това, за което отдавна мечтаете.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!