Дневен хороскоп 12/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
106

ОВЕН (21 март – 20 април)

Възможен е конфликт с бизнес партньори или колеги. Ако сте им обещали твърде много, направете го. Ползотворно време очаква творческите личности, които имат нереализирани проекти. Ако се нуждаете от финансова помощ, не се колебайте да се свържете с приятелите си. Ще изплатите дълговете си по-бързо, отколкото си мислите.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес може да споделите всичко, което ви тежи на душата. Никой няма да ви затвори устата, нито ще критикува вашите идеи. Избраникът държи нещо тайно от вас, опитайте се да получите необходимата информация. За битови проблеми, намерете време вечерта, но от лично или бизнес пътуване, е по-добре да се откажете. Ще бъде сложно.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ще удивите сами себе си, когато героично се заемете с най-трудните задачи. Но точно това, ще ви доведе до невероятен напредък във всички дела. Интуицията ще ви помогне за премахване на негативните моменти в сферата на любовта. Така леко ще обърнете събитията в своя полза, че те повече никога няма да се повторят. Вървете уверено към целта!

РАК (22 юни – 23 юли)

Творете, създавайте и реализирайте, но не забравяйте за старите грешки. Паметта ви е силна, разчитайте на нея в критични ситуации. Във финансовия сектор, лесно ще може да се справите с всички проблеми. И пари ще спестите и ще намерете странична работа. Само здравето си не рискувайте, дори ако искате да се замете с екстремни спортове.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес чудесно ще се развиват запознанствата, както романтичните, така и по бизнес. Не крийте вашият чар и магнетизъм, а умело гo използвайте сред новите познати. Интересна работа очаква тези, които отиват на бизнес пътуване. Ще имате толкова много оферти, че ще се чудите – да подпишете договор или не. В храненето, не злоупотребявайте със сладкото.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Самоконтролът ви, ще бъде на върха, но мъдрост няма да ви стига. А именно тя ще ви трябва в общуването с шефовете, които често ви упрекват, вместо да ви хвалят. Вие сте във великолепна форма, физическа и духовна. Но ако практикувате йога или медитация, тогава вашето здраве ще бъде още по-добро. Търсенето на нова работа, засега няма да има успех.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Не се страхувайте от това, което няма да се случи. Днес ще бъдете твърде подозрителни и педантични, което може да дразни хората. Ако имате спешна работа, концентрирайте се върху нея. В любовта ще са необходими ясни действия и думи. Ако не криете нищо от любимия, тогава и той ще стане по-искрен. Прекарайте вечерта у дома в уединение, отпуснете се.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Ще искате да станете по-видими и ярки, така че, отидете в салон за красота. Поставете в ред външния си вид, сменете прическата и гардероба, след това всичко ще бъде в ред. Не бива да споделяте тайните си с приятели, оставете ги да се измъчат, в очакване. Особено ако са ужасно заинтересовани да узнаят с кого и къде, прекарвате времето си вечер.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес не пречи да слушате тези, които са по-възрастни и по-опитни от вас. В противен случай ще има много недоразумения и конфликти. А те както знаете, вредят на здравето. Двусмислена ситуация се очертава във финансите, когато ще трябва да вземате парите си почти насила. Вечерта посветете на четене.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Препоръчва се, да си подредите през деня нещата, за да може да си починете вечерта. Не се заемайте с повече, отколкото може да свършите. В личната сфера има несигурност, така че не бягайте от откровените разговори. Използвайте енергията си равномерно, за да имате сили през целият ден. Не са изключени настинки.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Очаква ви натоварен ден, когато ще е необходимо да изпълните договорените задачи и да сте нащрек. Във финансовия сектор, са се натрупали много нерешени въпроси. Не давайте заеми, за да не бягате след това за собствените си пари. В любовта се опитайте спокойно да реагирате на случващото се, в противен случай обстоятелствата ще надделеят над чувствата и разума.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ще се нуждаете от емоционална подкрепа. От къде да я вземете? Разбира се, от общуването с близките хора. Много въпроси на работното място, няма да успявате да решите. По-малко разговори, повече работа! Ако се придържате към това правило, ще успеете във всичко. Между другото, едно пътуване сред природата, ще ви зареди с енергия.
astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!