Дневен хороскоп – 10/08/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
68

ОВЕН (21 март – 20 април)

Трябва да бъдете по-дипломатични, за да елиминирате всички проблеми в живота. Необичаен резултат може да получите от личното хоби или бизнес, но не бързайте със заключенията. Ентусиазмът в любовта ще намалее, но това не е изненадващо. Ако отдавна имате партньор, време е да помислите за по-сериозни отношения. Битовите дела, довършете докрай.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес ще узнаете истинската стойност на собствения си успех и заслуги. Оказва се, че въпросът не е в усърдието, а в творческия подход към работата. Ще се почувствате уморени, след разговор с шефа или дългогодишен приятел. Възможно е енергийните ви запаси да са изчерпани, време е да отидете на почивка. Във финансовия сектор, ще бъдете изправени пред големи разходи.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Очаква ви активен ден, когато ще трябва да се борите за свободата си и да си правите конкретни изводи. Но вие сте свикнали, така че ще се справите перфектно. Във финансите трябва да бъдете бдителни! Не са изключени измами, кражби и интриги на недоброжелатели. Не бъдете твърде нервни, всичко не е толкова лошо, колкото си мислите.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Ще трябва да се приспособите към новите обстоятелства. Те ще дойдат толкова внезапно, че няма да имате време дори да реагирате. Затова пък ви очакват много перспективни оферти и запознанства с хубави хора! Ще бъде възможно да сключите доходоносен договор и дори да отидете в чужбина. В любовта, не преживявайте, чувствата на любимия са искрени.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Възможен е непредвиден обрат в сферата на любовта. Изглежда, че сте наясно с това, което се случва, но не всичко е толкова просто. Преструвайте се, че не сте разкрили тайната, нека избраникът ви малко да пострада. В материално отношение денят е добър, може да организирате пазаруване и да актуализирате гардероба си. Спортните занимания, отложете за след няколко дни.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес трябва да стоите настрана от луди идеи. Вие не сте магьосник или шут, за да забавлявате другите. Приемете всички ситуации с достойнство и известен оптимизъм. Не са изключени приключения с любовен характер, при необвързаните. Внимателно шофирайте, в противен случай ще получите “глоба” или ще се контузите.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Възможна е великолепна изненада, която още от сутрин ще подобри настроението ви. Изобилието от впечатления, ще наруши обичайния режим на работа, а също ще ви направи по-раздразнителни. За онези, които наскоро са се разделили с любим човек, временното уединение ще се превърне в приятно пристанище.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес прекарайте времето с близки и роднини. Този ден, както никой друг, е много подходящ за позитивна комуникация и ярки емоции. Отървете се от агресията по всякакъв начин, дори ако “ръцете ви сърбят”, да ударите някого. В портфейла парите ще започнат да се размножават, само ако не започнете да споделяте с всички за присъствието им.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес ще имате много възможности да отхвърлите “негативността” в душата си и да станете по-оптимистични. Не се самообвинявайте заради дреболии, не си струва. Борбата с конкурентите не е толкова трудна, за да унивате. По-добре се погрижете за близките. Днес децата, роднините и дори домашните любимци, ще се нуждаят от вниманието ви.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Ако още от сутринта изпуснете нервите си, целият ден ще премине стресиращо. Всичко ще се провали, затова се опитайте да се контролирате. Катализатор на нервното напрежение в работата, ще станете вие, ако не спрете да превключвате от една задача към друга. Ако ви предстои командировка, проверете документите.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес се очакват непредвидими резултати, както в работата така и в любовта. Измислили сте си някаква невероятна история, сега не отстъпвайте от сценария. В бизнеса нямате приятели, така че не се хвалете с успехите и инвестициите си. От кавги и скандали стойте настрана.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Не трябва да намалявате активността си, дори за минута. Изхода от събитията ще зависи изцяло от вас, както и от това колко добре инвестирате пари в проекти. Козметичните и терапевтични процедури, ще бъдат благоприятни. Само използвайте експерти, а не шарлатани и лечители. Любимият, ще покаже истинското си лице вечерта, след кратка кавга.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!